Προσοχη παντου λαμογια
σας περιγραφω ενα σκηνικο που μου ετυχε σημερα για να το εχετε ολοι υποψην.γυρνοντας απο την δουλεια με το γιο μου (δουλευω στο ψυχικο) ενας τυπος καλοντυμενος με ενα πουντο μπλε με σταματαει μου λεει εχω μηνει με το αυτ/το φωναξα την εξπρες σερβεις και μου ειπε οτι εχει χαλασει ο διχτης βενζινης και εμεινα εχεις να μου δανησεις 2-3 ευρο εδω δουλευω στον αντεννα κρατα κινητο και ταυτοτητα να παω να παρω ενα μπετονη βενζινα και να σου φερω αμεσως τα χρηματα.κινητο και ταυτοτητα στο χερι.οπως ολοι σας ψηλιαστηκα αλλα λεω δεν γαμ..τε του δινω 5ε και του λεω ενταξει ευχαριστω αυτος κ.τ.λ
φευγω χτηπαει το κινητο μου μου λεει ενας συναδελφος αν πηρα τα κλειδια μαζι μου τα ειχα παρει ξανα πισω στην δουλεια αφηνω τα κλειδια και γυριζω πισω λεω στο γιο μου να δουμε αν ελεγε αληθεια.το αυτ/το ελυπε οποτε λαμογια λεω στο γιο μου.ομως ο θεος αγαπαει τον κλευτη αλλα και το νοικοκυρη.300 μετρα ποιο κατω ο ιδιος ειχε σταματησει ενα αλλο αυτ/το και ελεγε το ιδιο παραμυθι τραβαω χειροφρενο κατεβενω κατω του λεω του αλλου φυγε με το αυτ/το και λεω στο λαμογιο δωσε τα 5 ευρω τωρα πια 5ευρω λεει δωστα τωρα γιατι φωναζω την αστυνομια βγαζει και μου τα δινει. καποιοι περαστηκη βλεπουν το σκηνικο με ρωταν τους λεω οτι ειναι λαμογιο αυτος αντιδρα του λεν γιατι εδωσες τα χρηματα τσιμουδια αυτος.τους λεω τα εδωσε γιατι θα τον πλακωνα στο ξυλο μπενω στο αυτ/το ξεκιναω και φωναζει ελα να με πλακωσεις και επηδει δεν θελω να μπλεκω με σκ@τ@ εφυγα.
ρε γ@μοτο θα θελει να μας σταματησει κανεις με πραγματικο προβλημα και δεν θα σταματαμε με αυτα τα λαμογια που εχει γεμιση ο κοσμος.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 2579 : 21-12-09 στις 20:41.
|