παιδια η λογικη μου κλεψαν λιγοτερα απο το πορτοφολι μου και αισθανομαι ευτυχισμενος δεν την καταλαβαινω..
μιλας καθαρα απο την αρχη μολις βγω τελος η αποσυρση δεν υπαρχουν χρηματα και επηδη δεν υπαρχουν θα σας τα παρω και απο τα τελη κυκλοφοριας.αντρικα πραγματα ρε ,αδελφιστικες συμπεριφορες δεν αρμοζουν σε καποιον που θελει να ονομαζετε ηγετης
δεν εχω χρηματα στο ταμιο για την αποσυρση, αλλα για ανανεωση του βουλευτικου στολου ενταξει οπως λεει πιο πανω ο φιλος
ρε παιδια 7/10που βλεπω και μιλαω τους ψηφιζουν γιατι και αυτοι που δεν ψηφιζουν ενα 40% απλα τους αποδεχοντε οποτε ειναι τουλαχιστον 7/10.
ρε θα ξυπνυσουμε ποτε ρε μας δουλευουν χοντρα και εμεις καμαρονουμε ποτε θα ξυπνησουμε ρε ...ποτε.και η λογικη "τι να κανουμε" δεν την καταλαβενω βρες ενα τροπο.αλλα ξερω την συμβενη και θα σας το πω με ενα ανεκδοτο και ο νοων νοητο
ηταν 2 φιλοι και βλεπουν ενα σκυλο ξαπλωμενω να κλαιει "ρε γιατι κλαιει ο σκυλος" λεει ο ενας στον αλλο του απαντα ο αλλος "καθετε πανω σε ενα καρφι" "και γιατι δεν σηκωνεται" του λεει
"ποναει τοσο οσο να κλαιει οχι οσο χρειαζεται για να σηκωθει..."
υ.γ
προς το παρων πληρωνουμε τα παραπανω τελη και πιστευω καποια στιγμη να σηκωθουμε...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 2579 : 03-11-09 στις 21:11.
|