Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
SORRY που επεμβενω στην συζητηση εφ'οσον δεν εχω TS ειμαι κατοχως ενος ε11 σενταν 20v. θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει ποια ειναι η καλυτερη διασταση σε ε11 με ζαντα 15in
|
Εγώ είχα 195/50 15 με 14ρι μοτερ. Εσύ για τι πέλμα ενδιαφερεσαι?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgezze12
Παιδια ωραια η ενοτητα για το λαστιχο που φωραει ο καθενας και ποια
η αποψη του αλλα με συνχωρειτε κιολας συζητατε για οτι κοβει κανει ρανει
δηλαδη ποσο το πατε και προβληματιζεστε?το θεμα ειναι σε ενα ελαστικο
το οποιο θα ειναι αξιοπιστο και οταν το χρειαστεις να συμπεριφερθει αναλογως.δηλαδη που τον βρισκεται ολον αυτον τον δρομο να πατε πανω
απο 220 χλμ+ και κοβει.ουτε στον αεροδιαδρομο να εισασταν
ΕΛΕΟΣ
|
Επειδή η μομφή πάει σε εμένα καθώς εγώ ανέφερα ταχύτητες 180 και άνω έχω να πω ότι απλά απάντησα στην ερώτηση του φίλου και το ανέφερα προκειμένου να δείξω ότι το αμάξι έχει κόψει αλλά λίγο. Αν πρόσεξες είπα στα λίγα χιλιόμετρα το αμάξι έχει κόψει ανεπαίσθητα και το καταλαβαίνεις μόνο στα πολλά όπου το αμάξι δεν μπορεί να μπει στο λιφτ με 5η. Όσοι έχουν TS ξέρουν τί γίνεται πριν το λιφτ και τι μετά και για αυτό το ανέφερα για να καταλάβει τι εννοώ έχει κόψει.
Και εγώ δεν είμαι υπέρ των υψηλών ταχυτήτων αλλά αυτά που λες δεν έχουν σχέση με το θέμα και με αυτά που είπα. Εσύ λες ότι το θέμα είναι να έχεις ένα καλό λαστιχο που να συμπεριφερθει καλά όταν το χρειαστείς. Τι σχέση έχει με το ότι με τη διάσταση που φόρεσα το αμάξι έκοψε? Είπα ότι θα πετάξω το P Zero και θα βάλω κινέζικο για να πιάνω πιο πολλά? Δε θα βγω άλλο εκτός θέματος αλλά επειδή η μομφή πήγαινε σε εμενα έπρεπε να διευκρινίσω