νικιφορε ναι γινεται και θα σου πω πως οταν ειμουν με χωνια εξατμιση και 4φτερο ειμουν μπροστα απο σταρλετ gt μαμα ενα αμαξι μπροστα και σιγα σιγα η διαφορα μεγαλωνε οποτε σε κορολλα εφ'οσον ειναι 200 περιπου κιλα βαρυτερο θα εφευγα ποιο πολυ απο το σταρλετ αυτα με πρωτο σταδιο δικο μου και μαμα 4εφτε. τωρα με 20v μαμα και σουπα μοτερ και 4εφτε μαμα δεν αποκλυω τιποτα...
εχθες ειχα την τυχη να μπω σε ενα πυροβολο citroen ax gti με 16v 1.6cc απο ραλλυ 220hp ατμοσφαιρικα τετραπεταλουδο περιπου στα 680κιλα ζυγισμενο ολο γυμνο και βρισκουμε στον δρομο ενα opel astra opc με ιντερκουλερ εξατμιση ποδιες αεροτομη ζαντικα και οργανα στις κολωνες δηλωσε 2ο σταδιο και εβγαζε το νεφος τησ ελλαδας ανοιγε πολυ γρηγορα πριν ανοιξουμε εμεις αλλα αυτο δεν εφτανε οταν κανονισαμε κοντρα. μολις ανοιξαμε εφυγε το οπελ μισο αυτοκινητο λεω απο μεσα μου μας εφαγε μολις κουμποσε το ax 2α κολησα πισω και τα εκανα πανω μου το αποτελεσμα ηταν 3 κενες μεχρι τα 240χλμ. επαθα πλακα θυμηθηκα τα παλια μου με τους γαλους και τα νωσταλγησα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 19-09-09 στις 20:31.
Αιτία: Συγχώνευση posts
|