Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Οποτε δε θα φανεις πουθενα.
Και αν δε φανεις πουθενα η κινηση σου παει χαμενη.
Ρε γαμωτο εισαι εξυπνο παιδι.
|
Μωρε εγω ειμαι εξυπνο παιδι... Με εσενα δεν ξερω τι γινεται...
Μου αρεσει που εχεις κανει quote ολο το ποστ μου αλλα αναφερεσαι μονο στην πρωτη προταση. Ακριβως απο κατω εξηγω ποιος θελω να παρει το μηνυμα... Δεν θα φανω πουθενα αλλα αυτος που πρεπει θα το δει. Λες δλδ ο σκοπός της αποχης μου να ειναι να με δειξουν τα κανάλια...?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Είναι πολύ ωραίο να αποφασίζει μόνο το 50% των πολιτών μιας χώρας!!! Δλδ, οι υπόλοιποι δεν έχουνε λόγο?
|
Εχουνε λογο και μπορουν ανετα να τον καταθέσουν. Απλά επιλέγουν να μην το κανουν. Τοσο καιρό που τον καταθετανε δεν εγινε τιποτα, ισα ισα τα πραγματα εχουν παει απο το κακο στο χειρότερο εφόσον τα λαμογια είχαν και την "υπογραφη" μας στο να βιάζουνε τη χώρα κατ' εξακολουθηση. Με λίγα λογια ανήκω σε μια μεριδα πολιτων που τους εχουν σιχαθεί ολους τους πολιτικους και δεν μπορουν να διακρίνουν κανεναν καλό αναμεσα τους ειτε αυτος ειναι σε μεγαλο κόμμα είτε σε μικρο. Το θεμα ειναι πως απ'ότι φανηκε στις ευρωεκλογες, αυτη η μεριδα που ανηκω ειναι ο μισος πληθυσμός της Ελλαδος.
Ξαναλεω, δεν ειναι αδιαφορία. Ειναι άποψη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Και κάτι ακόμη.... μην ξεχνάς ότι με την συμμετοχή όσων απέχουνε, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό, απο όποιο βγαίνει!
|
Οπως ειπα πριν... και ακολουθώντας την λογική σου και του Κυριακου, μπορει και να βγαζαμε τον ΚΑΤΜΑΝ...
Να ρωτησω και κατι αλλο...
Οκ... ο,τι και να πιστευει ή να θελει ο καθενας μας... όπως καταλαβαινουμε παει να βγει το ΠΑΣΟΚ να κυβερνησει...
Ποιος θα τους βγαλει αυτους? Ποιος περιμενει απο αυτους οτι θα αλλαξουν τα πραγματα?
Ο Γιωργακης ρωταει "που πηγανε τα λεφτα"... Και δεν κοιταει οταν ηταν η δική του παραταξη επανω ποσα τρις φαγωθηκανε και τι κλεψιες γινανε με χρηματιστήρια κτλπ?
Ηθελα να ηξερα... πόσο κολλημένος, παρωπιδάτος και μαζόχας ειναι ο Ελληνικος λαός που παραγράφει αδικήματα απο το μυαλο του και τη συνείδηση του μονο και μονο επειδη περασε καιρός ή επειδη εγιναν απο την παραταξη που υποστηρίζει... δίνοντας παλι και παλι και παλι την ψήφο του στον κλεφτη που απλά άλλαξε μάσκα και του αδειασε για αλλη μια φορά τις τσεπες του...