Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Ξαναλέω πάλι το κουμπί που είπα στις BMW ήταν για το ABS, με την μία έχω πάει βόλτα και όντως το έβγαζε το κουμπί, το άλλο είναι για άλλη δουλειά, είπα το smart για παράδειγμα, δεν είμαι άσχετος ξέρω τι είναι το καθένα! γιατί δεν μπορείς να πας σε κάποιον και να βάλεις μετά κουμπί να το κλείνεις? αν βγάλεις την ασφάλεια ή κανά ρελέ του το ABS δεν βγαίνει off? να είναι σαν να μην έχεις? και θεωρητικά δεν το βλέπω τόσο δύσκολο να γίνει, απλά νομιζα ότι το είχε από μαμά! απλά το είπα σαν σύγκριση ότι δλδ όπως μπορούμε να κάνουμε το antispin να βγαίνει off, μπορούμε και το ABS, απλά προφανώς πιστεύω δεν το βάζουν το κουμπί να υπάρχει για λόγους ασφαλείας.
|
οπως το λεει ο nikiforosgt εχει δικιο. προσωπικα δεν εχω δει bmw που να εχει κουμπι απενεργοποιησης,ομως σε ενα προβλημα που ειχε βγαλει το δικο μας bmw(αναμεσα στα χιλλαδες αλλα) απενεργοποιοταν το αντισπιν και το abs. το αμαξι πηγαινε μια χαρα αλλα σπινιαρε και δεν ειχε abs. αρα θεωρω οτι αυτο ρυθμιζεται και δεν ειναι κατι δυσκολο.αλλα επισης θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να το βγαλεις. εκτος αν το θες σε ειδικες περιπτωσεις!