γιατί δεν διαβάζεις και παραπάνω να δεις τι έχουμε γράψει να μην τα ξαναλέμε? παραθέτω τι είχα πει ποιό πριν :
πίσω έχω ακρα απο ΑΕ101, αλλά μπροστα είναι ακόμα τα μαμίσια φρένα. Από levin μπροστινά δεν βρίσκεις εύκολα, ρώτησα μερικούς δεν βρήκα και τα παράτησα, θέλουν και πατέντα να μπουν. Η καλύτερη λύση ειναι να πάρεις μεταχειρισμένες μπροστινές 2πιστονες δαγκάνες από taxi avensis 2litro και να βάλεις νέες δισκόπλακες από Toyota και τακάκια. Η λύση αυτή όμως πάει 400-450 ευρώ (χωρίς τοποθέτηση) αφού οι δαγκάνες μεταχειρισμένες πάντα έχουν 250 ευρώ! την άφησα και αυτή την λύση μιας και εν όψη διακοπών έχω πολλά έξοδα. Οπότε πήρα από Toyota πάντα, νεα τακάκια μπρος-πίσω, υγρά 5.1 και σωληνάκια υψηλής goodridge και πιστεύω να δω διαφορές και καλά αποτελέσματα.
Απ' όσο ξέρω του levin πρέπει να φας σε ειδικό τόρνο τις δισκόπλακες νομίζω κατά 1mm, και τα πλαίσια για τα τακάκια (αυτά που πιάνουν με 2 βίδες 17αρες επάνω στα άκρα δλδ) πρέπει να τα φας λίγο στις άκρες με τροχό για να πιάσουν. Αυτά τα έχω ακούσει δεν ξέρω αν είναι έτσι 100%, αλλά όπως είπα δεν βρίσκεις εύκολα. Η καλύτερη λύση είναι από το avensis taxi το 2λιτρο και τα υπόλοιπα.
|