Αγαπητοί φίλοι,
Η πρώτη μου παρέμβαση στο νεοαποκτηθέν Corolla E12 (2003) έχει να κάνει με την επίλυση του ζητήματος του ήχου, τοποθέτηση gps και ίσως video αν είμαι αρκετά τυχερός.
Αρχικά να περιγράψω τι επιδιώκω: Επιδιώκω να έχω αναπαραγωγή mp3, να έχω την ύπαρξη gps για χρήση λογισμικού πλοήγησης και στην ιδανική περίπτωση και την δυνατότητα αναπαραγωγής divx - αν γίνεται μέσω usb.
Δεν έχω ακόμα κινητό με δυνατότητες να παίζει mp3 ή να έχει gps για αυτό πριν αγοράσω θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για το πια λύση με συμφέρει από άποψη οικονομικής και επιδόσεων βεβαίως - βεβαίως.
Από ότι έχω καταλάβει έχω διάφορες επιλογές διαβάζοντας διάσπαρτα ποστς στο φόρουμ σχετικά με την επιλογή εξοπλισμού καθώς και την τοποθέτηση αυτού.
Μπορείτε να μου προτείνεται κατά την γνώμη σας ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να καλύψω τις απαιτήσεις μου?
Π.χ. αγορά ενός κινητού με τις παραπάνω δυνατότητες (Mp3, gps, divx player - όπως το sam
g omnιa) και σύνδεση με κάποιο τρόπο με την πηγή του αυτοκινήτου ?
Η εγκατάσταση ενός παλαιού υπολογιστή ? Μία τέτοια λύση θα ήταν δόκιμη γιατί έχω ήδη ξεκοιλιασμένο μηχάνημα.
Η η τοποθέτηση ενός συστήματος με οθόνη όπως βλέπω σε κάποια ποστς.
Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιο ενδεικτικό κόστος και αν κάποιοι επαγγέλεστε τέτοιες υπηρεσίες μπορειτε να μου κάνετε μία προσφορά μέσω ενός προσωπικού μηνύματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά Ανδρέας.