Αvensis 1.6 μοντ.'00 Σβησιμο κινητηρα εν κινησει
Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω τον τελευταιο μηνα ενα προβλημα με το Avensis μου (μοντελο 2000 με 165,000Km). Εκει που ειμαι καθοδον αργοσβηνει ο κινητηρας (δεν αποκρινεται στο πατημα του γκαζιου σαν να του εχεις κοψει την τροφοδοσια) και οταν πιανω στην ακρη σβηνει ολοκληρωτικα. Οταν προσπαθω να πατησω μιζα αμεσως παιρνει για 5 δευτερολεπτα μετα κανει καποιες αρυθμιες και ξανασβηνει. Περιμενω λιγακι παταω μιζα και παιρνει κανονικα και συνεχιζω σαν να μην συνεβη τιποτα! Τον τελευταιο μηνα το εχει κανει 4 φορες με πιο προσφατη σημερα. Ειναι πολυ επικυνδυνο γιατι αν ταξιδευεις με αρκετα χιλιομετρα και εχεις κανεναν κολλημενο πισω σου μπορει να γινει η ζημια. Η αντιπροσωπια μου ειπε οτι ειναι 3 πιθανοι λογοι: Aντλια βενζινης-Μπεκ-βαλβιδα θερμοκρασιας.
Ενας φιλος μου εχει ενα ΚΙΑ και ειχε το ιδιο προβλημα και μου ειπε ητανε τα μπεκακια. Ο παλαιοτερος μαστορας στην αντιπροσωπεια μου ειπε οτι εχει δει παρομοιο προβλημα σε μια Carina και ητανε τα μπεκακια. Παρακαλω αν καποιος εχει ακουσει κατι να με ενημερωσει. Ειναι ρισκο να δωσω 700 ευρω να αλλαξω μπεκ και να μην λυθει το προβλημα. Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν.
Πανος
|