Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-09, 18:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ είχα ένα starlet ep82 του 1995 από τον Σεπτ 2001, το Καλοκαίρι του 2003 έγινε GT και μηχανικά και look και στις 7 Δεκ 2007 μια μ...........νη μου το έκανε τροπέτο, έτρεχε γρήγορα και προσπαθώντας να περάσει απέναντι διαγώνια και ενώ εγώ είχα ελέγξει τον δρόμο και δεν ερχόταν κανείς με πέτυχε στην δεξιά πίσω πλευρά (πορτα με ρόδα) και με πέταξε σε παρκαρισμένο. Εγώ πήγαινα με 40 αλλά δεν την είδα για να προλάβω να κάνω κάτι. Δυστυχως ήταν από δεξιά (από στενάκι) και δεν είχε κανείς STOP (ΚΑΚΩΣ) και δεν πήρα μια! το αποτέλεσμα το starlet να στραβώσει πολύ ανάμεσα στις 2 αριστερές πόρτες, πηρε σασι, οροφή, κολόνα και άχρηστες και οι 2 δεξιές πόρτες. Επίσης παρόλο ότι ειχα buckets κατάφερε η κολόνα να μπει τόσο μέσα και να με χτυπήσει σε ένα πλευρό και έπαθα και κάταγμα και με τρέλανε 1 μήνα.

Για να μην πολυλογώ το starlet το έδινα 2500 ευρώ όλα κομπλέ (το αμάξι τσούλαγε κανονικά) και δεν το πήρε κανείς για 1-2 μήνες. Το πάμε στην αυλή φίλου και μόνος μου άρχισα να το ξηλώνω. Το μοτερ το κατεβάσαμε μαζί εμείς οι 2 και ένας ξάδερφος. Τα πούλησα ότι πούλησα έπιασα 2500 ευρώ και κράτησα συναγερμό, ηλεκτρομαγνητικές, οργανάκια, ηχοσύστημα, μοτερ, εξάτμιση κτλ και μετά ήθελα άλλο αμάξι να τα ρίξω πάνω. Ετσι κατεληξα στην corolla αφού δεν ήθελα το παλιό starlet ep82 και το ep91 είναι μικρό και δεν μου άρεσε.

Τον Φεβρουάριο 2008 πριν τα χιόνια απόκτησα την corolla και μετά άρχισα να βάζω πάνω πράγματα (ηχοσύστημα, συναγερμός, οργανάκια κτλ) και στον μηχανικό μετά για μοτερ κτλ. Ετσι δημιουργήθηκε η turborolla.

Μερικές φωτος έχει εδώ http://s180.photobucket.com/albums/x...rosGT/corolla/

και για το starlet : http://s180.photobucket.com/albums/x.../Starlet%20GT/

Αν θέλει κάποιος μπορεί να με ρωτήσει για μετατροπές, τοποθετήσεις κτλ, αν έχει απορίες δλδ. Σορρυ για το μεγάλο post αλλά ήταν big story!
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γιατι ετσι απλα ΠΑΟΚ και corolla 86αρι metritis_ae86 TOYOTA COROLLA AE86 21 28-12-11 20:45
ποτε ειναι η νεα συναντηση..? spirosr21 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 05-03-09 15:24
ελαιοψυκτος Η/Υ PC, εχετε δει ποτε? SavvasKE35 OFF TOPIC 9 18-04-07 20:38
Ποια corolla προτιμάμε και γιατι? Jims192 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 53 28-11-06 18:36
Ποτε Θα Τα Πουμε? vagelisteo ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 04-11-04 01:33

Page generated in 0,44903398 seconds (90,46% PHP - 9,54% MySQL) with 103 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com