τα φλας έχουν ρελέδες, από την στιγμή που τα φλας αναβοσβήνουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αποκλείουμε να φταίνε αυτά, το κεντρικό κλείδωμα έχει δικό του εγκεφαλάκι και συνδεέτε με τον συναγερμό για να παίρνει τις απαραίτητες εντολές, αυτό δεν συνδεέτε πουθενά με τα φλας, οπότε το αποκλείω και αυτό. Ο συναγερμός όσους έχω δει μέχρι σήμερα και αυτούς που είχα εγώ και αυτόν στην corolla μου που τον έβαλα έχει 2 καλώδια που συνδέονται από κάτω στα καλώδια των μοχλών των φλας, έχει ξεχωριστό καλώδια για τα αριστερά και ξεχωριστό για τα δεξιά. Είναι πολύ πιθανό το καλώδιο να μην πατάει καλά και να έχει πρόβλημα γείωσης ή να ακουμπάει κάπου στο σασί, και εγώ στην αρχή έκανα δοκιμές με την τοποθέτηση του δικού μου και τα είχα δει κάτι τέτοια, πιστεύω είναι καθαρά θέμα του συναγερμού, δεν μπορεί να φταίει η μπαταρία για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είχες πρόβλημα με την μίζα.
BTW σε ηλεκτρολόγο πάμε σε αίσχατη λύση όταν δεν μπορούμε να βρούμε λύση ή τι φταίει, όταν είναι κάτι εύκολο το κάνουμε και μόνοι μας και δεν πετάμε τσάμπα λεφτά.
|