Κι ομως...τελειωσε..!!!!
Κι ομως το Corolla μου ειναι ετοιμο για τον δρομο μετα απο πολυ καιρο... Θελει καποια μαζεματακια ακομα αλλα εχουν μεινει λεπτομεριες.
Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου τον Fanis γιατι αν δεν ηταν αυτος το αμαξι δεν ειχε ελπιδα να ξαναφτιαχτει. Ο ανθρωπος αφιερωσε χρονο και χρημα για το αυτοκινητο μου και το προσεχει σαν να ειναι δικο του.
Ειχα αρκετες δυσκολιες γι αυτο και καθυστερησε οι βασικες ηταν οι οικονομικες αφου τα εξοδα τρεχουν και πολλες φορες ειναι μεγαλα,ο Fanis οταν δεν ειχα εβαζε απο την τσεπη του λεφτα για ανταλακτικα για να προχοραει το project. Επισης καθυστερησε απο μηχανικους που εταζαν να το φτιαξουν και 3 μηνες το ειχαν καπου κρυμμενο χωρις να ξερουμε το που αλλα ποιο βασικο το γιατι αφου τον συγκεκριμενο τον θεωρουσα φιλο...αλλα μου την εφερε,
Φανοποιος που ενω εκανε καλη δουλεια στη φανοποιια εχασε ολα τα κουμπωματα καποιες βασεις και εκαψε τον εγκεφαλο των αεροσακων επισης τοσο βρωμιαρης που εβαζε μεσα τα σκυλια του να καθοντε στο σαλονι της corollas μου. Αρα εμπλεξα...αλλα και παλι ο Αγιος Fanis τους κυνηγησε τους εβρισε κτλ κτλ.
Αρα αν δεν ηταν ο Προεδρος μας εγω δεν θα ειχα ποτε αυτοκινητο και θα μου εφευγαν τουλαχιστον τα διπλασια σε χρονο και χρημα
FANI σε ευχαριστω για ολα και για τα παντα!!!!!
Υ.Γ συντομα φωτος.
|