Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mad-Man
Μιας και μιλάτε για καταναλώσεις,τώρα τελευταία μου φαινεται οτι η
κορολιτσα μου έχει αρχίσει και ρουφαει τ'αντερα της.Με χρήση a/c φτάνει και τα 12lt/100 Kmh !! Πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί η κατανάλωση στις ίδιες συνθήκες δεν ξεπέρναγε τα 9-9.5 lt/100.Μιλάμε πάντα για κίνηση μέσα στην Αθήνα και για ένα νορμαλ μοτερ.Δεν είναι λίγο υπερβολική ? Ετσι όπως πάει σε λίγο θα φτάσει και την κατανάλωση του Supra!!!
Σημειωτέον δε οτι το μοτέρ είναι σε άριστη κατάσταση με service και χωρίς να βγάζει καυσαέρια !!!
|
Αυτο που μου περναει σαν πρωτη ιδεα απο το μυαλο ειναι η ποιοτητα της βενζινης. Αυτος θα ηταν ενας λογος εφοσον λες οτι δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα.
Παράθεση:
ναι? εμένα μου φαίνεται στις 800-850 έπαιζε! τώρα με το 4E-FTE παίζει 900 αλλά επειδή έχω πρόβλημα φόρτισης μπαταρίας το βάζω στις 1000 αλλά πάει μετά από λίγες μέρες μόνο του ξανά στις 900! πάντως όχι λιγότερο. Με λιγότερο πάει να σβήσει το μοτερ.
|
Εμενα ετσι μου ειπαν απο την toyota οτι εκει ειναι ρυθμισμενο να δουλευει. Και εμενα στην αρχη μου εκανε εντυπωση γιατι εχουμε στην οικογενεια αλλο ενα Corolla e101 που φοραει τον ιδιο κινητηρα και εχει πιο ψηλα το ρελαντι γυρω στις 800-900. Αν το ανεβαζεις το ρελαντι απο την βιδα που εχει και μετα σου ξαναπεφτει τοτε μαλλον ισχυει αυτο που μου ειπαν απο την toyota οτι ειναι ρυθμισμενο απο τον εγκεφαλο ετσι γιατι διαφορετικα θα εμενε εκει που το ρυθμιζες. Οσο για το προβλημα φορτισης μηπως ειναι προβλημα στο δυναμο η στο λουρι του μηπως εχει λασκαρει? Εμενα που ειχε προβλημα φορτισης, ετσι νομιζα αρχικα, μολις αλλαξα μπαταρια λυθηκε το θεμα.