Παιδια γεια σας,Εχω εχα corolla 97 με 125.000 χιλιομετρα το οποιο το πηρα πριν απο 8 μηνες περιπου.Ειχα ενα προβλημα με το abs τελικα το οποιο διορθωσα ,ηταν προβλημα στο μουαγιε του τροχου,απλα το ενεφερα για να το γνωριζετε ( εχω θεσει θεμα εδω)..Λοιπον εδω θελω βοηθεια,κανοντας μια ερευνα ειδα μια αγγελια για corolla 2001 liftback με 45.000 απο ιδιωτη με φουλ εξτρα κτλ κτλ στα 5.000 μετρητα,οσα χρηματα δινω αυριο το πρωι εγω το δικο μου(επαρχια).Ειναι λογικος ο προβληματισμος μου?Σκεφτομαι οτι θα παρω ενα αυτοκινητο 2001 απο 1997 που εχω- με 45.000 απο 125.000 που εχω και επιπλεον κατι εξτρα .Γνωριζω οτι αυτο που εχω ειναι μαμα ιαπωνια ενω απο 2000 και μετα δεν ειναι ιαπωνιας τα corolla , στο αυτοκινητο που πηρα εχω το βιβλιο σερβις ( κουμπαρος μου το ειχε) απο τη πρωτη στιγμη που μπηκε στο συνεργειο..( μονο τα κλασικα εχει κανει).Το νεο αυτοκινητο εχει βιβλιο σερβις απο Πασπαλιαρη ειναι σε γκαραζ κ χρησιμοποιηται σαν δευτερο.Τι λετε ρε παιδια εσεις???Προβληματιζομαι πραγματικα γιατι δεν θα προσθεσω ουτε 1 € στη αγορα