Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
τι εκανα?
Παλιά 03-04-09, 14:09
Το avatar του χρήστη akob
akob Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla ee101 93
Περιοχή: αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 214
akob είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι εκανα?

ρε παιδια ημουν σε ενα στενο περιμενοντας να περασουν τα αυτοκινητα και περναει ενα ανακριτικο φορτιγακι σταματαει μες στην μεση και μου λεει περνα ,δηλαδη να παω δεξια,του λεω εγω περαστε γιατι θελω να παω ευθεια και μου λεει καλα περνα και θα σου πω εγω τωρα.(τι εκανα λεω απο μεσα μ)περναω σταματαω βαζω αλαρμ μεσα στο στενο και του λεω θελεται να παμε λιγο ποιο εκει γιατι εχουμε κλισει το στενο,παμε μου λεει.παρκαρω σταματαει και αυτος και μου λεει αδεια διπλομα κτεο κ τ λ.τα δινω και ολλα κομπλε. μετα μου λεει εχεις εξατμιση, μπροστα στα παραθηρα εχεις φιμε? του λεω εχω αλλα τα εχω ανοιχτα τωρα και βλεπατε μεσα ποιος ηταν μου λεει για κλειστα,τα κλεινω και μου λεει τωρα ειναι κλειστα,μετα μου λεει δεν φοραγες ζωνη ενω εγω φοραγα μεχρη την ωρα που ηρθε διπλα στο παραθηρο,και το ποιο κουφο, μου λεει εχεις πολλα ηχεια ενω εγω εχω 2 ηχεια οβαλ κανονικα και τα 2 ηχεια που εχει στις πορτες μαμα το corolla και μου λεει βαλε μουσικη στο "επιπεδο" που την ειχες καλα του λεω και εγω του το βαζω τερμα και λεει μετα βαλτο τερμα του λεω τερμα το εχω και δεν με πιστευε μετα μου πειρε αδεια διπλομα και πινακιδες τις οποιες τις εβγαλα εγω για δεν ειχε δεκαρακι να τις βγαλει και παραλιγο να μου σπασει τον προφιλακτηρα μπροστα...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,26139212 seconds (87,50% PHP - 12,50% MySQL) with 62 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com