ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ (ΜΕ ΣΚΙΣΑΝΕ !!!)
στις 30 ιανουαριου παραγκειλα δυο action camera (μικρου μεγεθους καμερα για κρανος ,αυτοκινητο ,jet ski κτλ) αξιας με τα μεταφορικα και την προμηθεια της paypal 311 ευρω. μετα απο 7 εργασιμες ημερες ενηρωνομαι απο το αμερικανικο ταχυδρομειο με email οτι το δεμα ειναι στα ελληνικα τελωνεια ! περιμενω περιμενω αλλα τιποτα. την παρασκευη 20/2 θημηθικαν να με παρουν τηλεφωνο απο το τελωνειο του ελ. βενιζελος για να μου πουν τι? οτι εχω δεμα απο εξωτερικο το οποιο δεν εχει συνοδευτικα παραστατικα (τιμολογιο) και δεν μπορει να γινει η εισαγωγη. αν και οταν πηρα το δεμα στα χερια μου ειχε ενα αυτοκολητο να ! με το συμπαθειο που ελεγε us customs declaration με πληρη στοιχεια προιοντος, παραληπτη και τιμες αναλυτικες και πραγματικες. δεν της εκανε αυτο της κ@ργ!oλ@ς στο τηλ. ηθελε σονι και ντε τιμολογιο ! με χιλια παρακαλια και με το σεις και το σας και κανοντας και τον μ@λ@κ@ για να μην το στειλει πισω αμερικη δεχτηκε να της στειλω σε φαξ αντιγραφο της πληρωμης μεσω paypal για να διασταυρωσει την τιμη λες και ειναι κανα κιλο χρυσος ! ε και σημερα ηρθε το δεμα. και τα τελη ? 116 ευρω !!!!!!!
ΜΑ 116Ε ΤΕΛΗ ΓΙΑ 311 Ε ΑΞΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 32Ε ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ????? ΡΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ? ΠΟΥ 116 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ .
|