Τι Κουζίνα να επιλέξει κάποιος???
Εάν δεν σας πεθάνω εγώ με την κατασκευή του σπιτιού μου.... δεν θα το κάνει κανείς!!!!
Κεφάλαιο Κουζίνα λοιπόν.....
Το ΜΕΓΑ και ΒΑΣΙΚΟ ερώτημα.....
Μαραγκός ή απο κατάστημα (Εργοστασιακή δλδ!)????
Το καθένα έχει τα συν και τα πλήν του!!!! Και επειδή η κουζίνα δεν είναι κανένα φτηνό κομμάτι μέσα στο σπίτι, θέλω να ακούσω τις απόψεις σας. Αλλωστε κάποιοι απο εσάς, τελειώσατε προσφατα σπίτια οπότε μπορείτε να μου μεταφέρετε αυτά που θα ζήσω κι εγώ μέχρι να τελειώσω!
Το έτοιμο σε περιορίζει σχετικά στης επιλογές διαστάσεων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μπορεί να σου ξεμείνουνε μερικοί πόντοι, που απλά στους καλύπτουνε. αντίθετα στον μαραγκό, εσύ διαλέγεις επακριβώς της διαστάσεις για ότι θές!
Στο έτοιμο εάν επιλέξεις χρώμα, είναι αυτό και έληξε! Εάν κάτι πάθεις αργότερα, ξαναπαραγγέλνεις το κομμάτι και θα σου έρθει ίδιο. Στον μαραγκό εξαρτάται απο τον λουστραδόρο να πετύχεις το χρώμα. και εφόσον θα χρειαστείς κάποια στιγμή να αλλάξεις κομμάτι, θα παρακαλάς να πετύχεις τα ίδια (εφόσον και ο μαραγκός πετύχει πάλι το ίδιο!).
Η ποιότητα σαφώς και πάει πρός τον μαραγκό... όμως φαντάζομαι με την αντίστοιχη αύξηση τις τιμής σε σχέση με της έτοιμες???
Για πείτε λοιπόν και εσείς οι έμπειροι τις απόψεις σας.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 12-02-09 στις 11:05.
|