Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Οταν οδηγεις μεθυσμενος ( απ' οτι αναφερθηκε στο συγκεκριμενο συμβαν) δεν σε καλυπτει η ασφαλιστικη σου! Και αυτο θα το ταλαιπωρησει πολυ το παλικαρι με το Corolla! Εκτος κι αν εχει καλη ασφαλιστικη που μπορει να του τα δωσει και μετα να κινηγησει εκεινη τον υπευθυνο!
|
Είναι τρικ Ελληνικό αυτό. Δεν ισχύει. Από προσωπική πείρα το λέω. Τον πατέρα μου τον τράκαρε μεθυσμένος και έφυγε. Τον βρήκαμε με την τροχαία τον συνέλαβαν και η ασφαλιστική του είπε δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Το έψαξα με κάτι φίλους και τον κουμπάρο μου που είναι ασφαλιστης και έμαθα ότι το λένε για να μην μπουν στην διαδικασία να τον κυνηγήσουν για να πάρουν τα λεφτά τους.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ευτυχως ξεμπέρδεψα γρηγορα γιατι μου εκανε δηλωση αμέσως. Ολη η ζημιά πηγε τοτε 900 χιλιάδες αλλά εγω πηρα πισω τα 750 (δλδ εβαλα και απο την τσεπη μου 150 χιλιάδες) γιατι λεει ισχυει αυτη η μ@λ@κι@ το "καινουριο για παλιό" και επειδή το αμαξι μου ηταν πχ 5 ετων ενω αυτοι μου βαλανε ανταλλακτικά καινουρια... πληρωσα την διαφορά...
|
Και αυτό δεν ισχύει!! Αλλά για να δικαιωθείς πρέπει να πας δικαστικά. Βγαίνει άκρη πάντως. Αν έχεις και νομική προστασία..με κλειστα μάτια!!)