Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας.
Θα σας μιλήσω ειλικρινά!!!!!!!!
Λέγομαι Οδυσσέας (28) Θεσσαλονίκη-Fiat punto.Γράφτηκα στο corolla club για να προωθήσω τις αγγελίες μου.Πρώτα γράφτηκα με το "ulysses" και έπειτα "tasosgolf".Ξέρω τους rules περι posts αλλά έχετε τόσο θεϊκό site που δεν κρατήθηκα.Το σαμπ είναι δικό μου τα υπόλοιπα είναι κάποιου φίλου.Εχώ γραφτεί σε 20 sites για να βάλω αγγελία και ΜΟΝΟ σε εσάς είδα τόση αηδιαστική ανοχή σε σημείο που ένιωθα τύψεις!
Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε και ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ μου κάνατε παρατηρήσεις.Είστε φοβεροί όλοι εδώ μέσα ακόμα και οι users που είπατε "τον καταλάβαμε αλλά καλοπούλητα φίλε.." πραγματικά νιώθω οτι υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ συγνώμη απο όλους και ζηλεύω τη σελίδα σας απο πολλές απόψεις αρτιότητα-ευκολίες-οργάνωση,η Fiat Punto είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ πίσω και εύχομαι να γίνει σαν τη δική σας (Η ευχή μου για το 2009..)Επειδή θέλω να είμαι σωστός,δεν θα ξαναποστάρω εδώ-όποιος θελήσει να δει τις αγγελίες μου ας μπει στο "caraudioforum.gr" ή "streetbassclub.gr" Εχουν δει την αγγελία μου πάνω απο 1200 άτομα σε όλα τα 20 sites και δεν πήρε ούτε ένας!!Τι κάνω λάθος????Σπάω το κεφάλι μου!!!!!!!!!
Help!!!! mail
skourasodysseas@yahoo.gr κιν:697 95 97 160
Συγχαρητήρια για το site,εσείς και το "opel-club" είστε ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "THE BEST" ! ! !Καλή χρονιά να έχουμε....