Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! εμένα μου πηγαν 600 ευρώ και η τοποθέτηση έγινε από κάτι γνωστούς μου που μου τα φέρανε κιόλας αλλά με την δική μου βοήθεια δλδ εγώ μπαινόβγαζα τα αμορτισερ στο αμάξι βασικά, αλλιώς μου είχανε πει αρχικά 650 με τοποθέτηση μαζί. Αλλού για να τα πάρω στο χέρι μου ζήτησαν 600, αλλού 585 και στην Toyota 660. Εκεί με τα 585 η τοποθέτηση πήγαινε άλλα 70 χωρίς ευθυγράμμιση. Βέβαια πρέπει αύριο να κάνω και ευθυγράμμιση, γιατί τώρα είναι χάλια! επίσης αλλάχτηκαν τα 2 πίσω bump stops με νέα 10 ευρώ το ένα. Τα μπροστινά είχαν αλλαχτεί πολύ πρόσφατα. Επίσης δυστυχώς θρηνύσαμε και ένα θύμα της αλλαγής, απεβίωσε το πίσω αριστερό άκρο ζαμφορ γιατί δεν ξεβίδωνε με τίποτα και μου κλώτσησε το αλεν κλειδί με αποτέλεσμα να καταστραφεί η υποδοχή για κόντρα και έμεινε πάνω στο παλιό αμορτισερ. Αύριο όμως θα αντικατασταθεί με νέο, τα μπροστινά ήδη έχουν αλλαχτεί πριν λίγο καιρό. Αυτό που δείχνω είναι αυτό που χάλασε, τώρα προσορινά λείπει από το αμάξι. Η φωτο είναι παλιότερη.