Sωληνακια υψηλης πιεσης προβληματα
Καλησπερα και παλι απο εμενα.
Αλαξα πριν απο ενα μηνα ισως και λιγοτερο τα τακακια μου...εβαλα Ferrodo Ds 2500 ακουγοντας πιστα την αποψη του Κοσμα απο το κλαμπ και τον ευχαριστω πολυ!
Μαζι με τα τακακια εβαλα και σωληνακια υψηλη πιεσης μονο που δεν βρηκα καμια μαρκα για την Κορολλα μου και ετσι μου ειπε ο μηχανικος μου οτι εχει εναν προμηθευτη αλλα ειναι χειροποιητα.
Και λεω οκ ας το κανουμε....και απο τοτε αρχιζει ο γολγοθας μου ας πουμε.
Την επομενη μερα αλλαζω και λαστιχα και ολα καλα.
Αμεσως εφυγα ενα 3ημερο ταξιδακι 420χλμ (στρωσιματος).Στον γυρισμο απο το ταξιδακι ευτηχος στην πεντελη μου αναβη το λαμπακι του χειροφρενου.
Παω να κατεβασω το χειροφρενο μηπως κατα τυχη το σηκωσα εστ και λιγο αλλα τιποτα....καταλαβενω ομως οτα τα φρενα μου ειναι χαλια....σαν σπογγος και κετεβενουν συνεχεια....φτανω σπιτι βαζω το αμαξι στο γκαραζ πεφτω με ενα φακο απο κατω και βλεπω οτι το δεξι πισω σωληνακι χανει......ωραια λεω....αυριο συνεργειο.....
Την επομενη μερα κατα τα λεγομενα του μηχανικου μου ειμαι ο ενας στους εκατο που τυχαινη τετοι πραμα....λεω οκ.....μου τα αλαζει ολα φορ φρει υγρα σωληνακια κτλ και ολα οκ....
περνανε αρκετες μερες και φτανουμε στο προχτες.....απο μου ξανα αναψε το λαμπακι....παλι χειροφρενο αλλα τιποτα....το μπροστα αριστερο χανει υγρα.....
Αυριο θα παω παλι να δω τη θα γινει!!!!
Τη να κανω ρε παιδια.....να παρω να λεφτα μου πισω και να βαλω τη???????
Σας παρακαλω βοηθηστε!!!!!
|