Το c4 από ότι φάνηκε και από τους χρόνους γυρνούσε στο 1:44-1:45 σταθερά, με καλύτερο το 1:44:2, χρόνος καταπληκτικός αν σκεφτούμε πως ήταν σταθερός και ήρθε με το καλημέρα!
Δεν μου αρέσει το c4 αλλά έχει πολύ ωραίο στήσιμο κι ας μην του φαίνεται...
Το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν δικαιολογία είναι τα 20 κιλά ροπής που έχει το μοτέρ του και τον ξεκολούσε καλύτερα από στροφή σε στροφή αλλά και πάλι... το c4 είναι πιο γρήγορο! Στο τέλος της ευθείας εγώ είχα 166 πραγματικά και το c4 170 κοντερίσια!
Στο διαταύτα τώρα, ο Πέτρος από 1:49 πέρσυ γυρνούσε στο 1:47 με καλύτερο το 1:46:7 (νομίζω πως το θυμάμαι σωστά) με μόνη διαφορά τα λάστιχα (r888) τα οποία κάνουν θαύματα....
Ο Νίκος στην πρώτη του (επιφυλακτική) επαφή με την πίστα έκανε 1:54 και έφυγε χωρίς φρένα...
Εγώ κλασικά έκανα τον καλύτερο χρόνο μου στον τελευταίο γύρο του τελευταίου session.... με 1:46:69... χρόνος που ήρθε μόλις άρχισα να μπαίνω με τις πόρτες γιατι με μία γραμή γυρνούσα στο 1:50....
Τελικά το carina οδηγείται και σαν πισωκίνητο αν έχει τις αντιστρεπτικές του ηρακλή.... ένα πάτα άσε το γκάζι στην είσοδο της στροφής και καθόταν σαν sx200...
Περισσότερα σχόλια μετά το video...