Πρόβλημα με θόρυβο εξάτμισης στην γειτονιά
Το ξέρω ότι ίσως είναι λίγο άσχετο το topic αυτό αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω! επειδή έχω ένα πρόβλημα και με απασχολεί πολύ και το είχα και με το starlet GT που είχα πριν θα ήθελα τις γνώμες σας.
Το πρόβλημα είναι ότι μια γειτόνισσα εδώ που μένω (μεγάλη σε ηλικία μάλλον 70+) μου την λέει συνέχεια άσχημα για τον θόρυβο που κάνει το αμάξι μου. Να πω ότι έχω μοτερ 4E-FTE με εξάτμιση 55αρα με ένα τελικό της grapnel και καταλύτη μεταλλικό από κάτω. Από θέμα θορύβου είμαι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια. Επειδή εκεί είναι κατηφορικός ο δρόμος και στενός αναγκάζομαι να κάνω πολλές φορές όπισθεν και πολλές μανούβρες, ακούγεται και ένα ας πούμε κελάρυσμα (σαν σφύρισμα πουλιού δλδ) από την σκάστρα και καταλαβαίνετε το μεσημέρι πως είναι. Αλλά σήμερα μου την είπε πάλι και δεν κρατήθηκα και επειδή με απείλησε πως αν το ξανακάνω άλλο μεσημέρι θα δω τι θα πάθω, την έβρισα άσχημα και τις έριξα και καντίλια, φυσικά τώρα που το σκέφτομαι δεν μου άρεσε αυτό που έκανα, αλλά μου έχει σκίσει την ψυχολογία το θέμα! δλδ τι άλλο να κάνω ποια? κλείνω από πριν μουσικη, πάω με νεκρά, προσπαθω να παρκάρω σιγα σιγά μέχρι που σβήνει από τις λίγες στροφές και πάλι μου την λέει! μέχρι που δεν παρκαρω μπροστά στο σπίτι της! 4 θέσεις είναι τωρα που είναι απαγορευμένες για μένα! σήμερα είχα πάει απέναντι της. Στο starlet gt που είχα με ίδια εξάτμιση και μοτερ έκανε περισσότερο θόρυβο και έλεγε τα ίδια! μέχρι που μου είπε να πηγαίνω το αμάξι με σβηστό το μοτερ!!! δλδ πως θα παρκάρω? ΕΛΕΟΣ! υδραυλικό και φρένο που δεν θα έχω?
Το ξέρω ότι το θέμα είναι γελοίο, αλλά πείτε καμιά ιδέα γιατί καμιά μέρα δεν θα κρατηθώ και μπορεί να με δείτε στις ειδήσεις! φανταστείτε ότι τον συναγερμό τον ανοιγοκλείνω σιωπηλά! μέχρι και αυτός την ενοχλεί! βάζω μπρος το αμάξι και φεύγω αμέσως και φυσικά αν παρκάρω δεν το αφήνω ρελαντί πάνω από 1-2 λεπτά! και μην φανταστείτε ότι κάνει σαν τίποτα saxoralla! ο θόρυβος είναι πολύ λίγος! ειδικά αν έχει ζεσταθεί! που καταντήσαμε! να σκεφτόμαστε να παρκάρουμε στο σπίτι μας κοντά!
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ?
Σε περίπτωση που καλέσει αστυνομία μπορεί να γίνει τίποτα? δλδ να μου κάνουν έλεγχο τίποτα με desibelometro? να πω επίσης ότι το ρελαντί μου σε αυτό το μοτερ είναι 1000rpm διαφορετικά αν είναι χαμηλότερο έστω 800-900 rpm έχω πρόβλημα με την ταση του δυναμό, δλδ δεν φορτίζει επαρκώς την μπαταρία. Περιμένω γνώμες και απόψεις και σορρυ για το μεγάλο post!
|