First Start μετα απο καιρο στο sr που αγορασα..
Το αμαξι που αγορασα ανηκε σε ενα γνωστο μου απο Παραμυθια (οσοι ειναι απο ηπειρο θα ξερουν που ειναι,μιας κ απο εκει καταγομαι...),αλλα το εχει σε ακινησια εδω και πολυ καιρο(ακριβως ποσο δεν ξερω...Το μοτερ ειναι μου ειπε 95 μοντελλο,κατι τετοιο..Φαινεται πως ειναι καινουργιο ομως η τουλαχιστον σε πολυ καλη κατασταση γιατι το ειδα απο κοντα..Ειναι σε αριστη κατασταση με ολα τα κολαρα και τα καλωδια να μην εχουν ιχνος του χρονου πανω τους!!το θεμα ειναι πως τραβηξα να δω τα λαδια και φυσικο ηταν να εχουν ψιλοστεγνωσει,καταλαβαινετε τι εννοω.Επισης θελω μια μπαταρια για να το βαλω μπροστα γιατι αυτη που ειχε ουτε καν γυρνουσε τη μιζα.
Και εδω εχω δυο ερωτησεις.το αμαξι θα το μεταβιβασω τα χριστουγεννα για να μην πληρωσω τωρα ενα μηνα τελη κυκλοφοριας...
Ερωτηση 1η:με τα λαδια τι θα κανω?Πως ακριβως θα τα αλλαξω?Σκεφτηκα να βγαλω αυτα που εχει τωρα,να βαλω ενα μπουκαλι καινουργιο λαδι να καθαρισουν τα παλια,να τα ξαναλλαξω και να βαλω τα τελικα καινουργια.Γινεται κατι αλλο σε τετοια περιπτωση?Δε μου εχει ξανατυχει να βαλω μπρος αμαξι μετα απο τοσο καιρο,ωστε να εχουν "κατσει"τα λαδια!
Ερωτηση 2η:Με την μπαταρια τι γινεται?Αν παρω καποια απο ενα καταστημα δε χρειαζεται φορτιση οπως οι παλιοτερες ετσι??Την παιρνω,τη βαζω πανω και γυρναω μιζα (αφου μπει το πρωτο λαδι για να καθαρισει το παλιο)
και κατι τελευταιο οσον αφορα το ξεκινημα μετα απο καιρο.για να δουλεψει το πρωτο λαδι που θα βαλω(αν τελικα δεν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο η δεν υπαρχει αλλος τροπος),θα το αφησω να δουλεψει στο ρελαντι να ζεσταθει και θα το παρω μια βολτα(για το σασμαν επισης να δουλεψει κ εκει το λαδι)??
και η ντιζα απο το συμπλεκτη ειναι σκληρη και σαν να κολλαει λιγο στην τελικη αποσυμπλεξη(οταν ερχεται στη θεση του)η ντιζα ομως ειναι καινουργια!να ριξω λιγο λαδακι μεσα στο κολαρο της??
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα!!
|