καλησπερα απο αγρινιο,ειμαι ο mio (θυμιος),μολις επεστρεψα απο κηδεια ενος αδερφικου φιλου,πρωτος ξαδερφος της γυναικας μου,το παλικαρι λεγοταν Λαμπρος βλαχος 29 χρονων κ σκοτωθηκε χτες το πρωι 9 η ωρα στην αττικη οδο με ενα HORNET 600 καθως πηγαινε προς μαρκοπουλο να παρει εναν φιλο του. Μια γυναικα οδηγος με αυτοκινητο αλλαξε τελευταια στιγμη πορεια κ του τραβηξε φωτια με το φτερο μπροστα,με αποτελεσμα να μετραει τουμπες κ να παει ακαριαια σπαζοντας τον σβερκο του φορωντας το κρανος που σωζει ζωες....ζητω συγνωμη αν σας προκαλω θλιψη γραφοντας αυτο το γεγονος αλλα λογο το οτι ολα τα μελη τα θεωρω φιλους πηρα το θαρρος να εκφρασω τον πονο μου μιας κ δεν εχει μεινει αλλο δακρυ να ριξω.....ας το παρουμε σαν ενα ακομα παραδειγμα κ να προσεχουμε στον δρομο οταν οδηγαμε με το αυτοκινητο μας,να εχουμε το νου μας μπροστα κ οσο μπορουμε να φυλαμε τις μηχανες που δυστυχως οσοι τις καβαλανε πανε γαμιωντας χωρις να υπολογιζουν την ζωη τους η το οτι μπορει να κλεισουν το σπιτι καποιου. Σας ευχαριστω κ παντα να οδηγατε με προσοχη