Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
11-09-08, 23:22
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πάντως, χωρίς να αμφισβητώ την αλήθεια των γραφομένων του φίλου EVANK, τόσα προβλήματα δεν μου είχε βγάλει ούτε και το Mk1 Punto 55S που είχα πάρει του πατέρα μου και απεδείχθη ένα χρέπι και μισό!
Και η TS μου με 30000km με ΤΕΙΝ Super Street πάνω, δεν τρίζει σαν την κουδουνίστρα του φίλου μας. Να είμαστε τυχεροί; Μπορεί!
Να είναι εκείνος άτυχος; ΣΙΓΟΥΡΑ!
Πάντως, η αδελφή της πρώην συζύγου μου είχε ένα Ibiza 1.4 με τα 101 άλογα, το οποίο στο χρονικό διάστημα των 4 χρόνων που το είχα ζήσει από κοντά, είχε γίνει ένα χρέπι και μισό... Η πρώην μου είχε το Yaris. Καμία σχέση με το Ibiza...
Εκτός και αν...
Επειδή πριν από λίγο καιρό στο Yaris Club, γράφτηκε ένα μέλος το οποίο έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο και άρχισε να μας λέει διάφορα και να μας "μπριζώνει" για να τον κράξουμε και να του τα "χώσουμε", αποκαλύπτοντάς μας στη συνέχεια πως το έκανε στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής του για την επιθετικότητα στο διαδίκτυο, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:
Μήπως ο νέος φίλος μας EVANK είναι στη φάση της εκπόνησης μία αντίστοιχης διατριβής, ή είναι το ίδιο άτομο που προσπαθεί να συλλέξει περισσότερα στοιχεία για τη διατριβή του;
Μπορεί να κάνω και λάθος -και τότε θα δούμε και την απόφαση του δικαστηρίου-, οπότε σε αυτή την περίπτωση ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.
Διαφορετικά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Για να δούμε.
Πάνος.
ΥΓ1: Πάντως φίλε EVANK, αν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο με αυτοκίνητο (μου συνέβη με φορητό της HP και είπα πως δεν ξαναγοράζω προϊόν αυτής της εταιρείας και με όποιον φίλο συζητήσω "κράζω" τη συγκεκριμένη εταιρεία), δεν θα το έγραφα σε forum ενός club σχετιζόμενου με αυτό. Θα προτιμούσα αυτό των 4τροχών π.χ., θα το έλεγα σε φίλους μου, θα ξεκινούσα ένα blog ή κάτι τέτοιο. Έτσι, θα το μάθαιναν και περιοσσότεροι, οι οποίοι δεν θα ήταν και θετικά προκατειλημμένοι. Κάτι τέτοιο δεν είναι πιο σωστό και λογικό;
ΥΓ2:Δοκίμασε να ανεβάσεις το σκαναρισμένο κείμενο -να το έχεις σε μορφή φωτογραφίας- στο http://www.imageshack.gr/ και δώσε το link εδώ. Αντίστοιχα, μπορείς να το ανεβάσεις στο rapidshare με όποια μορφή θέλεις και να μας βάλεις πάλι το link εδώ για να μπορέσουμε να το κατεβάσουμε και να το διαβάσουμε. Εεεεε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 11-09-08 στις 23:38.
Αιτία: Προσθήκη οδηγιών ανάρτησης κειμένου & φωτογραφιών
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Θεματικός Τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,56134009 seconds (91,54% PHP - 8,46% MySQL) with 106 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|