καλημερα φιλοι μου,δεν φταινε μονο οι δρομοι για τα ατυχηματα,φταιμε πιο πολυ και εμεις οι ιδιοι.
Αν κανεις σφηνες,αν οδηγας φτιαγμενος απο τα ποτακια και πατας το γκαζι εκει που δεν πρεπει,τι φταινε οι δρομοι;Σε ολους θα εχει τυχει να δουν μ@λ@κ@ς οδηγους να περνουν πανω σε στροφες στην τσιτα κλπ.
Δεν εχουμε οδηγικη παιδεια,οτι και να λεμε ειναι περιτα.
Οι πιο πολλοι στο δρομο ειναι ανυδεοι,αν τους τυχει μια στραβη δεν ξερουν να αντιδρασουν,τα χανουν και οτι προκυψει.
Θα σας πω ενα παραδειγμα:
-μια Κυριακη πηγαινα για μπανιο στο Αλεποχωρι και στην τελευταια κλειστη αριστερη στροφη πριν κατηφορισεις για το βενζιναδικο,εγω δεν ειχα μπει ευτυχως στη στροφη,ακουω φρεναρισματα-σπιναρισματα απο την στροφη.
Ενας βλακας καθως ανεβαινε,πατημενος,εχασε τον ελεγχο και ερχοταν κατα πανω μου.
Η γυναικα μου απο διπλα φωνες,παει τωρα μας σκοτωσε ο π........ης και απο τις φωνες πεταχτηκε η μικρουλα μου,η οποια κοιμοταν στο καθισματακι της πισω.
Βεβαια εγω δεν εχασα την ψυχραιμια μου και σταματησα περιμενοντας πως θα αντιδρασει ο αλλος.
Τελικα αφου πηγαινε σαν βαρκα το αμαξι του,με στραβοτιμονιες,περναει ξυστα μπροστα μου και πεταγοντας κωλο το αμαξι του,παει να με χτυπησει πισω και αριστερα.
Εγω βλεποντας απο τον καθρεφτη οτι παει να με βρει παταω γκαζι και τη γλυτωσα στην τριχα.
Τι να πεις ειχα Αγιο εκεινη τη μερα και στον γυρισμο το βραδυ,δυο κωλοπαιδια με φτιαγμενα κυνηγιοντουσαν και πιο κατω του ενος εσπασε το καρτερ και κοβαν χορταρια και ριχναν στο δρομο.
Εγω ειμαι της γνωμης οτι:ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.