Παιδια μαλον δεν ψαχνεται το forum καθολου για να βρειτε απαντησεις.Το εχω ξαναπει πολακις κ θα το ξαναπω ακομα μια οποτε δωστε βαση κ μην με αμφισβητησεται γιατι τα εχω κανει πανω στο δικο μου αμαξι. Θα πας σε μαντρα με μεταχειριζμενα ανταλακτικα τουοτα κ θα ζητησεις 2 βασεις μπροστινων φρενων απο AVENSIS 01 μοντ. Μην ζητησεις απο ταξι γιατι τις φοραγανε κ τα ΙΧ. Να ειναι απο τις διπιστονες δαγκανες ομως κ οχι απο τις μονοπιστονες. Μην παρεις τις διπιστονες δαγκανες ουτε τις δισκοπλακες! Μετα θα πας στην Τουοτα Κηφισος στα ανταλακτικα κ θα ζητησεις τον Τρυφωνα. Σε αυτον θα ζητησεις να σου δωσει καινουργιες δισκοπλακες απο LEVIN που ειναι 4μπουλονες κ τακακια απο AVENSIS. Εχουν 100ε οι δισκοπλακες κ 50-60ε τα τακακια! Τα παιρνεις σπιτακι σου κ καθεσαι σαν κ μενα κ αλλαζεις τα φρενα με μορφη βγαλε-βαλε κ εισαι οκ!!! Θα κρατησεις τις δικες σου δαγκανες που κουμπωνουν ακριβως κ ειναι υπεραρκετες. Μην ψαχτεις για διπιστονες γιατι δεν τις σηκωνει ουτε η αντλια σου ουτε το σεβρο σου!!! Επισης οι διαστασεις σε αυτα τα φρενα ειναι 275mm διαμετρος με 25mm παχος κ μπαινουν μια χαρα σε 15αρα ζαντα! Τα πισω ειναι 269mm διαμετρος με 10mm παχος! Τελος κ ευχαριστω!