Άν και είναι προσωπικό το θέμα, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και όποιος γουστάρει λέει και τη γνώμη του. Ώς γνωστό μένω Αθήνα όπως αρκετοί από εμάς. Υπάρχουν και πολλά παιδιά που μένουν επαρχία. Επειδή και εγώ έμενα επαρχία, μπόρεσα να ζήσω και τα δύο, 15 χρόνια Αλεξανδρούπολη και 12 Αθήνα. Δυστηχώς η Αθήνα δεν μου έκατσε ποτέ. Από την αρχή την είχα πάρει στραβά. Ίσως έπειδή είχα μάθει αλλιώς. Τέλος πάντων απο θέμα δουλειάς η Αθήνα προσφέρει άρκετά και είναι πιό εύκολο. Απο ποιότητα ζωής η επαρχία είναι αιώνες μπροστά και θα είναι για πάντα. Προσωπικά πήρα την απόφαση, κατά 95%, απο τέλη Σεπτέμβρη να φύγω και πάλι για Αλεξανδρούπολη. Είναι ρίσκο το ξέρω, δουλεία βρήκα και ότι θέλει ας γίνει. Άν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι (συγνώμη για το ψάρι). Είπα να δοκιμάσω ρε μάγκες με την ελπίδα ότι δεν θα έχω μελλοντικά εργασιακό πρόβλημα (θέμα τύχης), και φυσικά άν όλα πάνε καλά(με τη δουλειά) θα κερδίσω και σε ποιότητα ζωής. Τι λέτε εσείς τι θα κάνατε? Άν μπορούσατε θα φεύγατε..? Δεν πρόκειται να με επηρεάσει κανένας, η απόφαση είναι δική μου το ξέρω και την έχω πάρει. Απλά είμαστε μεγάλη παρέα και με επίπεδο. Ο καθένας έχει βιώσει και 5 πράγματα. Ευχαρηστώ για το χρόνο σας παιδιά και συγνώμη άν κούρασα..