Σαμποτάζ ή όχι ???
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Το ΣΚ που περασε είχα παει στην μαγευτική Σαλαμύκονο.
Παρασκευή βραδυ πάρκαρα το αμαξι έξω απο το εξοχικό. Τσέκαρα το αμάξι και όλα τα λάστιχα ήταν οκ.
Σαββάτο πρωί πήρε ο πατέρας μου το αμάξι για κάτι ψωνια στο κέντρο και το γύρισε πάλι και το πάρκαρε έξω από το εξοχικό στην ίδια θέση.
Κάποιες ώρες αργότερα χρειάστηκα εγω το αμάξι για να κατέβω κέντρο και ευτυχώς που με φώτισε ο Θεός να κοιτάξω τα λάστιχα και στο πίσω δεξί λάστιχο βρήκα καρφωμένη μία τεράστια βίδα...
Το θέμα δεν είναι ότι βρήκα καρφωμένη τη βίδα, αλλά το μέρος που ήταν καρφωμένη... Στο
προφίλ του λάστιχου !!! Και φοράω και τα potenza που εχουν πολύ σκληρό προφιλ !!!
Ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για το αν είναι δυνατόν να καρφωθεί μια τεράστια βίδα σχεδόν όλη μέσα στο προφιλ του λάστιχου πεταμένη κάτω από μόνη της (δλδ όπως κυκλοφορεί το αμάξι ή όπως παρκάρεις) ή αν για να γινει αυτο πρεπει να γίνει επίτηδες...
Η βίδα αυτη τωρα, είτε καρφωθηκε κατα τη διάρκεια της νύχτας απο Παρασκευή προς Σάββατο (και απλα δεν την πηρε χαμπάρι ο πατέρας μου γιατι δεν ειχε σκάσει τελείως το λάστιχο - tubeless) ή έγινε κατα το διάστημα που άφησε ο πατερας μου το αμαξι μεχρι να το πάρω εγω...
Δεν ξέρω ρε παιδιά... μου φαίνεται πολύ δυσκολο να έχει γίνει αυτο το πράγμα κατα λάθος...
Ήθελα και τη δική σας γνωμη πάνω στο θέμα...
Σας παραθέτω και 2 φωτος για να καταλάβετε... Η βίδα εχει μηκος 10 cm !!! Την κρατησα για σουβενιρ (και για να την καρφωσω στο λαρυγγι αυτουνού που μου έκανε το σαμποταζ αν τον βρω...
) Προσέξτε πόσο έχει καρφωθεί μέσα απο τις σπείρες που περισευουνε! (συγκρίνετε το με την φωτο με τη βίδα για να καταλάβετε...). Εντωμεταξύ η βίδα ήταν σαν καινούρια! ούτε χωμα δεν είχε επάνω. Αν ήταν πεταμένη δεν θα έπρεπε να ήταν λερωμένη/σκουριασμένη?
Υ.Γ.: Δεν ειναι και το καλύτερο να αλλάζεις λάστιχο με 40+ βαθμούς κελσίου...
Ευτυχως ήταν Σαββατο, φόρεσα τη ρεζερβα και πήγα σε ένα βουλκανιζατερ και το φτιάξανε...)