Καλως σας βρήκα!
Μετά από μερικά χρονάκια και αρκετές προσπάθειες κατάφερα τελικά να εγγραφώ στο forum.
Όταν ανακάλυψα το corolla club forum ημουν κατοχος του μοντέλου του 2002 se hatchback.Τότε το ανακάλυψα εντελώς τυχαία βλέποντας ένα παλικάρι που φόραγε το t-shirt του club σε ένα super market κοντά στη Πλ. Αττικής.Προσπάθησα τότε να γραφτώ αλλά κάποιο πρόβλημα υπήρχε κατά την εγγραφή και τελικά εγκατέλειψα την προσπάθεια.
Τώρα μετά από χρονια και αφού άλλαξα την corollitsa μου με την νέα sedan έκδοση ξαναπροσπάθησα και τελικά τα κατάφερα και πλέον είμαι και εγώ στη παρέα σας.
Κάτοχος του νέου sedan εδώ και 15 μέρες περίπου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο.Βασικά ξεκίνησα για να παραγγείλω το Avensis αλλά τελικά κατέληξα στο corolla το οποίο με εντυπωσίασε και με σκλάβωσε αμέσως.Πραγματικά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η Toyota έκανε τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα sedan corolla.Φοβερό στην οδήγηση , άνετο σε χώρους , κορυφαία ποιότητα κατασκευής και σε αρκετά καλή τιμή.
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχει τύχει της ανάλογης διαφήμισης όπως το Αuris με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται ψηλα στις πωλήσεις και να μη παίζει σχεδόν σε κανένα συγκριτικό μεταξύ άλλων οικογενειάκων.
Anyway...αυτά για αρχή και καλώς σας βρήκα και πάλι.
|