Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Κάτσε τιγρη τωρα γιατι δεν μας τα λές καλά ..σε θυμάμαι όταν ηθελα να αγορασω τη συσκευή από εδώ προτιμώντας να δωσω και 100 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,γιατι όπως σου ειπα την έχω πάθει με αγορα apo hong kong και κινέζους πωλητές ,έλεγες ότι κάνεις αγορές πολλά χρόνια κτλ κτλ ,να που σου έτυχε τωρα ...
Καταρχήν εδωσες 80 ευρώ για να παει μόνο ,ποσα για να έρθει ?? , το αμάξι είναι ανοιχτό φυσικά και θα είναι για αρκετές μέρες ,χώρια οι μερες που εφαγες για να συνεννοηθείς με τον κινέζο ή συνενοήθηκες με τη πρωτη εσύ ?,χώρια το βάλε -βγάλε ,χωρια το χάσιμο χρόνου και πολλά άλλα φιλε μου ,τα έχω περάσει και εγώ μη με παρεξηγήσεις έτσι....
αντε καλά ξεμπερδέματα
Υ.Γ σίγουρα φθηνότερα θα σου ερθει...
( να πω ότι 699 την πηρα με dest7+sd card 2gb έτοιμο να παιξειμ + tv antenna 20 db + εγγυηση/επισκευή 1 χρόνο εδω )
|
Μην αγχώνεσαι φίλε μου δεν παρεξηγούμαι.
Από την στιγμή που τα κάνω μόνος μου τα βάλε βγάλε δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Χάσιμο χρόνου δεν είχα καθόλου γιατί δεν πάω και έρχομαι εγώ στην Κίνα αλλά τα email μου.
Το αυτοκίνητο σαφώς και δεν είναι ανοιχτό αλλά έχει το μαμά και πάλι για να ακούω μουσική.
Συνεννοηθήκαμε αμέσως με τον άνθρωπο.
Οπότε δεν έχω καμία απολύτως χασούρα.
Μου βγήκε δηλαδή 590,00 € μαζί με τα έξοδα αποστολής πίσω στην Κίνα? Ναι. Για να έρθει δεν θα δώσω μία γιατί είναι δικό τους πρόβλημα και όχι πρόβλημα από δική μου χρήση.
Και όπως βλέπεις και από άλλους που το έχουν πάρει από Ελλάδα έχουν και αυτοί προβληματάκια. Οπότε δεν είμαι ο μόνος.
Και για να έρθω πάλι στο θέμα αν αγοράσω από Ελλάδα ή από έξω...
Τουλάχιστον δεν μου λέει κανένας ότι μου κάνει τσάμπα την εγκατάσταση κοροϊδεύοντας με.
1000 φορές να μου έλεγε, το αγοράζω Α ποσό, το κέρδος μου είναι Β ποσό, και η εργασία μου είναι Γ ποσό... Ναι να τα δώσω... Αλλά όχι έτσι.
Οπότε προτιμώ να μιλάω απευθείας με τον κατασκευαστή και να έχω να κάνω μαζί του χωρίς να με κοροϊδεύει.
Όπως κατάλαβες δεν έχω πρόβλημα με τους επαγγελματίες Έλληνες όπου τους ενισχύω όπου και όπως μπορώ, αλλά αν καταλάβω ότι με δουλεύει ή προσπαθεί να με δουλέψει τότε δεν θα δει ούτε cent.
Και μιλάω γενικά για την αγορά και όχι για κάποιον συγκεκριμένο γιατί απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.