Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ > ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ > WRC

WRC WRC

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-05-08, 22:27
Το avatar του χρήστη bluechris
bluechris Offline:
Web & Forum Admin

Μοντέλο: Corolla ZZE112L
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 13 φορές σε 11 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
bluechris έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Λοιπόν παιδιά έπεσε σήμερα tip από κολλητό (τοπογράφος στο επάγγελμα) που πάντα έβλεπε ακρόπολις ο οποίος μου είπε καβάτζα για να παρακολουθήσει όποιος θέλει την SS9 αύριο (Ειδική Πίσσια), δεξιά από την Περαχώρα.

Η διαδρομή είναι : Αθήνα - Λουτράκι - Περαχώρα - και μετά κατεύθυνση Δυτική για περίπου 5-6χλμ όπου βρίσκεται η καβάτζα.
Εκεί στρίβουμε δεξιά σε χωματόδρομο (ο οποίος μου ορκίζεται πως είναι ανθρώπινος) για 2χλμ περίπου και είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο για παρακολούθηση της ειδικής (σκάμε στα μέσα της ειδικής).
Την καβάτζα μου την έδωσε με συντεταγμένες για GPS που τις έβαλα στο Garmin μου... μετά τις έστειλα στο MapSource και στο τέλος τις έβαλα στο GoogleEarth και οι φωτό που παραθέτω επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Στην 1η φωτογραφία βλέπουμε τη διαδρομή... κάτω είναι το Λουτράκι.. πάνω αριστερά η Περαχώρα και δεξιά το σημείο της αρχής του Χωματόδρομου(καβάτζα).
Στην 2η φωτογραφία βλέπετε την πραγματική διαδρομή και πιθανά σημεία παρακολούθησης.

Οι Συντεταγμένες της αρχής του χωματόδρομου όπου κινόμενοι δυτικά από Περαχώρα τον βρίσκουμε στα δεξιά μας είναι:
N38 01.367 E22 59.791

Ακόμα να πω πως η ειδική ξαναγίνεται στις 15:53 και όποιος θέλει το συνδυάζει με πικνίκ κλπ (οι λάτρεις του Ακρόπολις ξέρουν) ή ορμάει σε καμιά κοντινή ταβέρνα κλπ. και μετά ξαναπάει να την ξαναδεί. Εγώ θα κάτσω μόνο το πρωί δυστυχώς γιατί μετά έχω δουλειά.

Υ.Γ. Θα είμαι με τη μηχανή φυσικά.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  1.jpg
Εμφανίσεις:  21
Μέγεθος:  41,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  2.jpg
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  42,9 KB  

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ > ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ > WRC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Acropolis Rally 2011 toyota maniac WRC 32 26-06-11 10:38
Χωρις Acropolis το 2010 TOLIS EE80 WRC 2 06-03-09 08:14
Rally Acropolis fanis81 OFF TOPIC 2 07-06-06 20:58
Rally Acropolis teo21 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 16 22-06-05 17:01

Page generated in 0,45979404 seconds (88,76% PHP - 11,24% MySQL) with 82 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com