Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Αν εσύ απαξιοίς μια, εγώ απαξιώ 10!
Αλλά εσύ απαντάς μόνο κατα βούληση και σε ότι σε συμφέρει!
Σπύρο μου, όλα είναι σχετικά.... γιατί ποιος σου λέει εσένα ότι το παιδί σου δεν θα το δοκιμάσει εκτός περιοριστικών μέτρων???? Αφού το βλέπει... το θεωρεί σωστό!
Ο Ιππόδρομος, ώς γνωστών είναι κάτι παράνομο. Ουσιαστικά δλδ στο παιδί σου εσύ θα λές ότι υπάρχουνε χώροι όπου μπορείς να κάνεις παρανομίες, νόμιμα! Το λέω γιατί δεν μιλάς για πίστα... μιλάς για συγκεκριμένο χώρο! Και όταν εκεί μπουκάρουνε οι μπάτσοι, τι λές Σπύρο? Μην ανησυχείς, οι μπάτσοι ήρθανε απλά για να δούνε αν είμαστε όλοι καλά!!! Είναι δυνατόν να τα λέμε αυτά και στα παιδιά μάλιστα??? Η παρανομία, δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ!.
|
δεν μιλαω για πιστα γιατι αν ειναι να παω πιστα πρεπει να πληρωσω και δεν θα παω οποτε θελω 11-12 το βραδυ.ο ιππδ,δε λεω ειναι παρανομα αλλα το θεμα ειναι οτι εκει δεν εχει κοσμο αν φυγεις να καθαρισεις κανενα οπως σε αλλα σημεια.πιστευω οτι αν το παιδι ειναι να κανει κατι θα το κανει εμενα ο πατερας μου ουτε ενα χειροφρενο δεν μου ειχε κανει,ουτε μηχανη ουτε καν παπι ειχε κανενας στην οικογενια και ομως εγω πηρα μηχανη γιατι μου αρεσε και πηγαινα λιμανακια και χειροφρενα κανω.λοιπον αν ειναι να κανει θα κανει το παδι το θεμα ειναι να κανει σε [ασφαλη]πλαισια για τον εαυτο του και τους αλλους γυρω του να μην τα κανει μεσα σε κοσμο.και γω οταν ημουν μικρος εκανα κανα χειροφρενο σε στενα.οταν καποιες φορες περναγα απο κανα στενο και εβλεπα παιδια σκεφτηκα φαντασου να εμπαινα εδω με χειροφ,και χτυπαγα κανα παιδι και σταματησα να κανω στην πολη που εχει κοσμο.