Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
Πιστεύω οτι παιδεία για μας πολύ απλά δεν υπάρχει!! Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε είναι μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος και του ΣΤΡΑΤΟΥ!(όποιος δεν κατάλαβε το τελευταίο ας μου πει να το αναλύσω)
???????????
|
Όταν λέω στρατό εννοώ την εκπαίδευση που σου κάνουν όταν πας για οδηγός! Ήταν ο πατέρας μου και πραγματικά εκεί σου μαθαίνουν τα πάντα ως προς την συμπεριφορά σου στον δρόμο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αδερφός μου! Πριν πάει στρατό είχε βγάλει επαγγελματικό δίπλωμα (λόγω της δουλειάς του πατέρα μου) και όταν πήγε και εκπαιδεύτηκε ως οδηγός, γυρνάει κ λέει στον πατέρα μου "αν ήξερα τι ευθύνες έχει ο οδηγός, δεν θα βγαζα επαγγελματικό δίπλωμα" !!!!! Αυτο πιστεύω λέει πολλά! Κ ευτυχώς ότι έμαθαν το χουν περάσει κ σε μένα κ μπορώ να λέω ότι έχω μια στοιχειώδη παιδεία ως προς την συμπεριφορά μου στο δρόμο, αλλά κυρίως ως προς τους υπόλοιπους, είτε είναι πεζοί, είτε οδηγοί!
Το πρόβλημα πιστεύω είναι οτι δεν υπάρχει σωστή εκπαίδευση και αγωγή απο μικρή ηλικία! Κι αν αυτό είναι τόσο δύσκολο πια, ας φροντίσουν οι σχολές οδήγησης να κάνουν πιο σωστά το μάθημα!