Γρατσουνιές σε αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR
Καλησπέρα σας ρε corrolla-κιδες, τι κάνετε, όλα καλά?
Sorry από την αρκετά μεγάλη αποχή μου από τα post στο site αλλά αρκετή
δουλειά τον τελευταίο καιρό ρε γαμώτο...
:-(
Ακούστε σκηνικό που με έκανε να ξενερώσω.
Το αυτοκίνητο το έχω από τον Σεπτ - 2006, το αγόρασα καινούργιο.
1ο Βήμα λοιπόν τι είναι? Μεμβράνες από την LLUMAR που δουλεύει υπέυθυνος
κιόλας ένα κολητάρι.
Τις βάζουμε 2-3 μέρες κλειστά τα τζάμια, και το corollaki είναι ένα κουκλί.
Μετά από 2-3 μήνες περίπου παρατηρώ στο πάνω μέρος του τζαμιού από την
μέσα πλευρά μικρές γρατσουνίτσες ανα 2 εκατοστά περίπου η μια από την άλλη, λέω λεκές θα είναι και πάω να το καθαρίσω, έλα μου όμως που δεν...
Τελικά ήτανε γρατσουνιές, μεσα στο αμάξι εν τω μεταξύ προσέχω υπερβολικα.
Το αναφέρω στον κολητό μου στην LLUMAR μου λεεί έλα να τις ξηλώσουμε και να τις ξαναβάλουμε FREE OF CHARGE... Έτσι κι έγινε.
Μετά πάλι από 2-3 μήνες πάλι τα ίδια, μετά από αυτό έβαλα και εσωτερικούς ανεμοθραύστες, όχι COROLLA κολλητούς και το πρόβλημα παρέμεινε. Μου λέει ο κολλητός φταίνε τα λάστιχα θα είναι χάλια. Πάω στην TOYOTA εντός εγγυησης μου τα αλλάζει και τα λάστιχα δεξιά κ αριστέρα αλλά και τις γλύστρες. Για 3η φορά κάνουμε επανατοποθέτηση στις μεμβράνες και πάλι μετά από κανα 4μηνό χωρίς να έχω ξαναβάλει τους ανεμοθραύστες, πάλι έχει κάνει το ίδιο.
Εγώ κουράστηκα να αλλάζω μεμβράνες και λάστιχα στα παράθυρα και τα παράτησα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?
Έχει τύχει σε κανέναν σας κατί παρόμοιο? ? ?
Το κολλητάρι με διαβεβαίωσε πώς δεν είναι χοντρή η LLUMAR η μεμβράνη κι έτσι είναι το διαπίστωσα σε συγκριση με την 3M. Οι μάγκες που μου αλλάξανε τα λάστιχα βέβαια μου είπανε ότι σίγουρα είναι χοντρή η μεμβράνη και κλείνωντας το τζάμι βρίσκει άγρια πάνω στο λάστιχο και κάνει γρατσουνιές.
Την βοήθειά σας CORROLLA κιδες...
Τι μπορεί να είναι???
Με εκτίμιση, και χίλια μα χίλια συγνώμη για το μεγάλο POST άλλα ήτανε μεγάλη ιστορία...
ΒyE . . . ! ! !
|