Ενδεχόμενη πωληση ΤS...
παιδιά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα δειλά δειλά να βγάλω σε αγγελία το αμάξι μου.Το έβγαλα στο autotriti 17500 και όταν με επαιρναν τηλ έλεγα 17000.Το αμάξι έχει τα πάντα από extra και είναι 2004 μοντέλο.Κάποιος λοιπόν ήθελε να το δει.Το πήγα λοιπόν από Θήβα στο Αιγάλεω σε μάστορα.Αφού το έλεγξαν 3 ώρες το μόνο πρόβλημα που βρήκαν ήταν πως ο προφυλακτήρας έχει μυγάκια και δε φευγουν(εχει και μια γρατσουνιά απο κλειδί που την είχα πει στο τηλ).Γι αυτό λοιπόν μου έριξαν την τιμή στις 16000.Εγώ φυσικά νευρίασα λίγο γιατί δε μου είπαν απο την αρχή ότι θελουν να δώσουν 16000 να μην ταλαιπωρηθώ χωρίς λόγο.Στη θέση μου θα το δίνατε?Ο θεός λοιπόν αποφάσισε για μένα και μου πήραν την Κυριακή στο mall τις πινακίδες.Δεν είχε πουθενα ταμπέλα οτι απαγορεύεται αλλα λέει ότι είναι στην αρχή του δρόμου και είναι για όλο το δρόμο.Ελα όμως που εγώ έκανα αναστγροφή και παρκαρα...Επειδή ήταν πριν τον αγώνα ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και είχα πάει στο γήπεδο άκουσα τους τύπους που τις ξύλωναν να λένε :φαντάζεσαι να μην είναι αεκτζη το αμάξι και να είναι κανενός ολυμπιακού?Δηλαδή τους είχε στείλει ο Κόκκαλης να μας μαμήσει την ψυχολογία?Τελικά του τη μαμήσαμε εμείς...χαχαχα.Και για να επιστρέψω στο θέμα μου,θα το δίνατε το αμάξι στη θέση μου?Ακούω τις απόψεις σας.
|