η πολιτικη της toyota
αυτο το ποστ ειναι για να πουμε τις αποψεις μας σχετικα με την πολιτικη που ακολουθει η toyota,αν την βρισκουμε σωστη η οχι,καθως και τι θα θελαμε να κανει η εταιρια παραπανω.ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι σε καμοια εταιρεια στον κοσμο αλλα ουτε θα υπαρξη ποτε αυτο,ολοι οι πελατες τις θα ειναι 100% ευχαρηστημενοι.ακομα και η φεραρι να πουλαγε τα αμαξια τις 15.000 ευρω,θα υπηρχαν ανθρωποι που θα ηθελαν καποια πραγματα παραπανω στην φεραρι τους,η θα ηθελαν κατι αλλο να ειχε καλυτερα αντι να εχει τοση πολυ ταχυτητα ας πουμε.
η αποψη μου εμενα λοιπον προσωπικα για την πολιτικη τις τουοτα ειναι η εξης.πιστευω οτι η εταιρεια βλεπει το μεγαλο μεριδιο αγορας,δηλ.τον μεσο πολιτη.ο μεσος πολιτης ενδιαφερεται συνηθος για ενα καλο γερο αυτοκινητο,που να το εμπιστευεται.ο μεσος πολιτης θελει επισεις να ειναι σιγουρος οτι το αμαξι που θα παρει δεν θα εχει προβληματα μηχανικα η αλλα,δεν εχει τον χρονο αλλα και τα χρηματα κυριως για συχνες επισκεψεις στα συνεργεια.δεν τον ενδιαφερει και πολυ η ταχητητα τα τορμπο και τα πολλα αλογα.τον εδιαφερει πιο πολυ να κρατησει το αμαξι του για τουλαχιστον 6-7 χρονια χωρις προβληματα.προτημαει να παει απο αθηνα ιωαννινα ας πουμε σε 6 ωρες αλλα να φτασει αυτος και η οικογενια του σιγουρα εκει,παρα σε 4 ωρες αλλα να τρεμη το φιλοκαρδι του αν θα του μηνει στο δρομο.με τα παραπανω λοιπον ως μεσος καταναλωτης πιστευω οτι ορθα πρατει η εταιρεια.για να προλαβω και καποιους.ειναι πιο δυσκολο να φτιαξεις ενα αυτοκινητο που αντεχει πολλα χρονια χωρις πολλα προβληματα,παρα ενα απλα γρηγορο αυτοκινητο.το δευτερο το κανει οποιαδηποτε σημερινη εταιρεια.το πρωτο 2,3.τωρα για να ερθω στο δευτερο σκελος.μου αρεσει πολυ το κορολα.δεν θα το αλλαζα με καποιο αλλο μοντελο.μου αρεσει οπως ειναι.δεν θελω παραπανω αλογα,παραπανω τελικη.θελω να παραμεινει ετσι σκυλη.το μονο που θα ηθελα παραπανω απο το αυτοκινητο μου ειναι να ειχε μαμα ενα carpc.χαχαχα...η απλα να επαιζετο μαμα mp3...