Οσο αφορά δε, συγκεκριμένα στο υβριδικό..... ε ας το κάνει και λίγο πιο όμορφο ρε παιδί το Prius!
γιατι ρε παιδες τι εχει το prius?πανεμορφο ειναι.το golf δηλαδη η το focus ειναι πιο ομορφα?για μενα το prius ειναι σχεδιαστικα μερα με την νυχτα σε σχεση με το golf που εχει μεινει οπτικα σχεδον το ιδιο εδω και 10 χρονια,μην πω παραπανω.δες και το polo.μια απο τα ιδια.για τουσ κινητηρες tsi τωρα,πιστευω οτι τεχνολογικα η τουοτα ειναι πολυ πιο πανω σε σχεση με την vag.θα μπορουσε χρονια πριν να βγαλει αυτους τους κινητηρες που εχει τωρα η vag.ομως η toyota δεν παιζει με την αξιοπιστια της,πρεπει να γνωριζεις πριν αγορασεις αμαξι για πιο ακριβως το λογο το θελεις.εγω θελω αξιοπιστια και εγγυση,δεν με ενδιαφερουν τα τουρμπατα με τα πολλα αλογα.θελω το αμαξι μου να ειναι σκυλος και να αντεχει στο χρονο.οχι να ειναι γρηγορο και σε 2 χρονια να μου μεινη στο χερι.γιαυτο και εγω διαλεξα την συγκεκριμενη εταιρια.οπως και το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας.γιαυτο τοσα χρονια ειναι σε πωλησεις νουμερο 1,2.οπως και να το κανουμε παιδες,αλλο vag,αλλο toyota.το επομενο αμαξι μου εμενα παντος θα ειναι η prius η rav....