Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
χμμμ κοιτα οπως το θετεις κι εσυ δεν εχεις αδικο αλλα παρτο οτι δεν ειναι κοντρα η κατι τετοιο αλλα το τι κανουμε εναντι στον ανταγωνισμο απο θεμα επιδσεων...αυτη η ερμηνεια ισως ειναι καλυτερη ε?
|
Χρηστο το ιδιο πραγμα ειναι ομως οπως και αν το βαφτισουμε"φιλικα ανοιγματα" "κοντρα" ποια η διαφορα μου λες???Το ιδιο αποτελεσμα δεν εχει?Απλα η το επιτρεπεις με οτι συνεπαγεται αυτο (απαγορευμενες λεξεις κτλ) η το κοβεις απο την ριζα αυτο ειναι που μου χτυπαει ασχημα.
Και γω γουσταρω τα ανοιγματα αλλα ολα τα ανοιγματα που κανω ειναι σε σημεια που θεωρουνται απαγορευμενα.Δεν την ψαχνω στον δρομο εκει που πηγαινω στην δουλεια μου η βολτα για καφε.Παω καπου ΜΟΝΟ γι'αυτο.Ειναι ενα θεμα που ηθελα πολυ καιρο να θιξω γιατι θεωρω οτι ειναι χαζο και βλακωδες αυτο που εχει ανοιξει εδω την στιγμη που το Corolla Club ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με τετοιου ειδους μερη.Οπως ειπα και πιο πανω καλυτερα να κοπει τελειως η να επιτραπει full access σε αυτον τον τομεα.
Για μενα ας κοπει,οτι κανω το κανω για την παρτη μου και οχι να το μαθουν καποιοι η για να το παιξω γρηγορος στα ματια των αλλων.