Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Εννοει να τον σπασεις στο ξυλο, αλλα παντα με τον
το οτι δεν υπαρχει ιχνος παιδειας μεσα μας και παντα θα ειμαστε "υπο" σε ολα εκτος απο την ρεμουλα και την απατη! (Βεβαια θα πει καποιος οτι και σε αυτο φταιει η ανυπαρξια του κρατους, αλλα οπως και να το κανουμε αυτο ξεκιναει απο οικογενεια και απο το τι εχει μεσα του ο καθενας μας)
|
Παρα πολύ σωστός φίλε μου συμφωνώ απόλητα.
Ασ έχουμε μια κάποια ανθρωποιά ειμαστε άνθρωποι να μην το ξεχνάμε αυτό δεν είμαστε ζώα.Δεν υπάρχει ανθρωπος σήμερα πρόθυμος να το πώ καλώς να το πώ που ειναι συγρατημένος στο τιμόνη Θυμάμαι δύο περιστατικά στο ένα ημουν πρωταγονιστής και ημουν με το ποδίλατο κάποια χρόνια πρίν σε μ΄λια διαστάυρωση ο οδηγός δεν εβγαλε φλάς αφού αν έβγαζε θα έφευγα και γώ νωρίτερα και δεν θα υπήρχε παρεξήγιση.Στρίβει δεξιά ενα Polo πυραγμένο με σκούρα τζαμια και ο βαρίμαγκας μέσα μόλις περνά απο το υψος μου τον κοιτάω και του λέω με τρόπο βγάλε και κανενα φλας .Ο βαρίμαγκας τα πίρε με ακουσε και τραβάει το χειρόφρενο στην μεση του δρόμου μαλλον για να μου ζητίσεθι τον λόγο.Εγώ μολις ακουσα το χειρόφρενο αφαντος ειμουν και μικρός τοτε.