Παιχνίδι γνώσεων
Παίζουμε ένα παιχνίδι σε ένα άλλο site που κάποιος κάνει μια ερώτηση τεχνικού κυρίως χαρακτήρα πάνω στην λειτουργία του αυτοκινήτου και περισσότερο στην λειτουργία του ΚΕΚ (κινητήρα εσωτερικής καύσης) και οι υπόλοιποι λένε τις απαντήσεις τους. Οποιος το βρεί (και του επιβεβαιώσει το αληθές αυτός που έβαλε την ερώτηση) βάζει αυτός με την σειρά του μια ερώτηση και πάει λέγοντας. Πιστεύω οτι εκτός απο διασκεδαστικό είναι και επιμορφωτικό γιατί μαθαίνουμε πράγματα. Καλό είναι πιστεύω να το ξεκινήσουμε και εδώ για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Απλά θα ήθελα οι ερωτήσεις να είναι σε λογικά πλαίσια και σχετικά εύκολες στην αρχή και όσο πάει να αυξάνεται η δυσκολία για να δούμε σε ποιό επίπεδο φτάνουν οι γνώσεις μας. Οσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να δώσουμε στην απάντησή μας καλές είναι αλλά ας είναι σε όσο το δυνατών ποιό απλή γλώσσα για να μπορεί να τις καταλάβει και κάποιος που δεν έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός. Αν η ερώτηση δεν έχει απαντηθεί σωστά μετα απο 2 μέρες αυτός που την έκανε την απαντάει και βάζει καινούρια. Καλό επίσης θα είναι να περιμένουμε την επιβεβαίωση οτι απαντήσαμε σωστά πριν βάλουμε άλλη ερώτηση για να μην χάσουμε τον μπούσουλα.
Και για να αρχίσουμε βάζω εγώ την πρώτη ερώτηση (εύκολη αλλά βασική).
Ας μας πεί κάποιος τους 4 χρόνους ενός 4χρονου ΚΕΚ. Πως λέγονται, τι περίπου γίνεται σε κάθε φάση/χρόνο και σε πόσες και ποιά/ες παράγεται ενέργεια και σε πόσες και ποιά/ες καταναλώνεται.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|