γεια σας παιδια και απο εμενα! Βασικα εγω δεν μπορω να παρω θεση σχετικα με το τι γινεται στις συναντησεις διοτι δεν εχω καιρο που εχω γραφτει στο club και δεν εχω παρεβρεθει σε καμια μεχρι τωρα. Απλα με αυτο το post θα ηθελα να πω δυο πραγματακια..
Το κλαμπ σας μου αρεσε αρχικα..δεν ξερω μου φανηκε πολυ οργανωμενο και αποψη ατομων μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος !!! Εγω ως γνωστον ειμαι κατοχος carina και στην αρχη αισθανθηκα σαν τη μυγα μες το γαλα!! χαχαχα - αλλα το ξεπερασα !!
Ξερω πολυ καλα σκηνικα απο διαφορα forums και clubs και αυτες οι διαμαχες γινονται παντου αλλα εμαθα να μη δινω σημασια και να στηριζω τα club στα οποια ειμαι γραμμενος..
[εδω δεν εχω γραφτει ακομη αλλα θα γινει και αυτο για να σας στηριξω οσο μπορω και γω με τη σειρα μου και να μεινει αυτη η κοινοτητα ζωντανη και να μην καταντησει σαν το club με τα carina..
]
Εγω προσωπικα θα ερθω να σας γνωρισω με την πρωτη ευκαιρια, για να περασουμε καλα και να μοιραστουμε το παθος μας ..δεν μου αρεσουν οι κοντρες και ιντριγκες οποτε με αφηνουν αδιαφορο!!
Ειμαστε toyotακηδες και γουσταρω..δεν με νοιαζουν τα αλλα!!
Καλη συνεχεια!!
φιλικα παντα..[μην παρεξηγηθουμε κι ολας!!!]-[ακομη δεν γνωριστηκαμε!!] χαχαχα...