Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον Θαναση για την εταζιερα : Στα σημεια που εχει τις στρογγυλες υποδοχες δεν εχω βαλει. Στην υπολοιποη διαδρομη εχει. Οπως επισης και εκει στις ζωνες θα κοιταξω να βαλω.
Οσο αναφορα το παρμπριζ: Σημερα που ερομουν στην δουλεια παρατηρησα το εξης. Οτι τριζει οχι απο τις ανωμαλιες του δρομου , αλλα απο τον συντονισμο που δημιουργοταν!!!! Σταματημενος δηλαδη , με νεκρα , οταν πηγαινα γυρω στις 5000 στροφες το εκανε. Προσπαθησα προχειρα να ακουμπησω τον αεραγωγο για να δω εαν θα σταματησει , αλλα δεν σταματησε. Θα το κοιταξω καλυτερα , ομως πιστευεις οτι ειναι απο αυτο?
Και κατι τελευταιο για το παραθυρο. Και εμενα μου ετριζε το καλοκαιρι οταν το ειχα μισανοιχτο. Το κραταγα με το χερι μου , αλλα συνεχιζοταν! Μετα απο καιρο διαπιστωσα την υπαρξη ενος πλαστικου κατω απο το τιμονι , στο πισω μερος το οποιο μολις το στερεωσα σταματησε. Για ριξτε και μια ματια εκει!
Τελος σε ανωμαλιες του δρομου , κατι φορες νιωθω σαν τα σωθηκα του τιμονιου να κουνωνται. Σαν να κουνιεται ας πουμε ο μηχανισμος του ηλεκτρικου συστηματος. Υπαρχει περιπτωση????
|
Αντρέα, και εμένα συντόνιζε και στο ρελαντί στις 600 και όταν ανέβαιναν οι στροφές ψηλά! Όμως, όταν ακουμπούσα το μέρος του ταμπλώ κοντά στο τζάμι κ τον αεραγωγό σταματούσε αμέσως...Αν δεν σταματάει εσένα, κοίτα αυτό που σου λέει ο συνονόματός σου (corollapatra).