Καλά όλα αυτά που ακούγονται και συμφωνώ οτι όταν υπάρχει ένα πρόβλημα λάθος δεν μπορεί να είναι μόνο η μία πλευρά. Το ζήτημα αυτό ξεκίνησε ποιο πριν και όχι στο Bizz. Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που γίνονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες στάνταρ κάθε μήνα και η συμμετοχή είναι απο μικρή έως ελάχιστη. Καλό είναι να ζητάμε τι καλύτερο μπορεί να κάνει το club για εμάς αλλά σε κάποια φάση θα πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι γι αυτό και ας μην περιλαμβάνεται στα ενδιαφέροντά μας ή τα χόμπι μας, έτσι για να δείξουμε οτι είμαστε δίπλα στο club και τις εκδηλώσεις του. Οσο δεν υπάρχει συμμετοχή (ή υπάρχει μόνο εκεί που ενδιαφέρει προσωπικά τον καθένα) εκδηλώσεις νέες και επιτυχημένες δύσκολα θα υπάρξουν. Αντιθέτως θα έρχεται η αδιαφορία. Αν κάποιος βλέπει το club σαν μια ευκαιρία να απολαύσει τα ενδιαφέροντα, που έχει ήδη και μόνο, ποιό φθηνά ή με μεγαλύτερη συμμετοχή και όχι σαν μια ευκαιρία να βρει καινούρια ενδιαφέροντα και να πάρει μερος σε εκδηλώσεις μιας μεγαλύτερης ομάδας τότε δεν γίνεται τίποτε. Αν δηλαδή εγώ γουστάρω τον καφέ και μόνο π.χ. και δεν παίρνω μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση τότε δεν μπορεί να διοργανωθεί με επιτυχία τίποτε άλλο και βέβαια σαν φυσικό αποτέλεσμα είναι η αδιαφορία πολλών και στο τέλος θα χάσω και τον καφέ....
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|