νομικο θεμα
θα θελα να μαθω καποια πραγματα για νομικα θεματα και τι γινεται σε καποιες περιπτωσεις που εχω σκεφτει...
προκειται για ενα υλικο εφαρμογης το οποιο τοποθετειται ως υγρο κατω απο βασεις μεγαλων μηχανων κατω απο ραγες τραινων κατω απο ραγες γερανογεφυρων κατω απο μεγαλα βιντζια καραβιων κτλ. ειναι ενα υλικο που εχει λυσει εδω και πολλα χρονια τα χερια των εφαρμοστων. αυτο το υλικο ειναι υγρο και καποιες ωρες με την καταλληλη επεξεργασια γινεται στερεο και ειναι πιο σκληρο απο το σιδερο. 17 χρονια που ειμαι στη δουλεια σχεδον σε οπου υπαρχει η λεξη βαση δλδ να σηκωνει μονιμα το βαρος καποια μηχανης η οτιδηποτε αλλο βαρυ ειτε με κραδασμους ειτε οχι το βλεπω μπροστα μου... που σημαινει δουλευει-αποδιδει
το υλικο αυτο το ριχνει παντα η σχεδον παντα νυχτα (να μην τον βλεπουν)ενας τυπος ο οποιος αποκαλειται αποκλειστικος αντιπρωσοπος ελλαδας...
αυτην την δουλεια θελω και μπορω να την κανω και εγω ελευθερα και μονος μου... γιατι την θεωρω απιστευτα ευκολη για μενα και εχει τρελη κονομα.(πιστευω)
κατα ποσο που επιτρεπεται να εργαστω με αυτο το υλικο? μπορω χωρις να μπορει να μου κανει τιποτα τουλαχιστον αυτος? μιλαω μονο για την εργασια που θα κανω...
το υλικο αυτο στην ελλαδα το εισαγει ενας αντιπροσωπος ο οποιος εχει την αποκλειστικοτητα που σημαινει δεν μπορει να το εισαγει κανενας αλλος. σωστα? αυτο ισχυει μονο για την ευρωπαικη ενωση η ισχυει και απο την αμερικη? δλδ εγω θα μπορω μελλοντικα να το φερω μονος μου? θα μου επιτρεπεται?
πως μπορω να μαθω αν οντως αυτος ειναι αληθινα ο αποκλειστικος αντιπρωσοπος και οχι αλλος?
πως μπορω ενω κολαω βαρεα ενσημα στο ΙΚΑ να κανω αυτην την δουλεια νομιμα ως part time? θα μπορω να κοβω παροχη υπηρεσιων?
τι προβληματα θα μπορει να συναντησω?
παρακαλω να απαντηθουν μονο σοβαρες απαντησεις και μονο επι του θεματος.
ευχαριστω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 01-12-07 στις 23:49.
|