k-sprort σε 111
αρχιζω απο τα ασχημα:
εχω πολλους θορυβους σε σχεση με πριν
κ
εχουμε κ λεμε απο κει που χα πανω τα αγαπημενα μου parada εβγαλα κ εβαλα τα pilot exalto 2 καθως το 205-45 εβρισκε πανω στο αμορτισερ κ ειχε αποτελεσμα να μου βαλει αρνητικο καμπερ 0.3 για να μην γινετε αυτο...ετσι εβαλα τα 195-45 για να χαθει αυτο αλλα χαθηκε κ πολυ κρατημα...πλεον εχω γλυστριματα οχι τπτ ιδιαιτερο λιγο στην εισοδο παλι φετες μπαινει αλλα εχασα λιγο
καποιος θα πει ειναι σκληρο με 5-4 χαμηλωμα στα 4/6 μπωστα σκληρο κ 3.5/6 πισω οκ την παλευει στις μικρες ανωμαλιες δεν καταλαβαινεις τπτ...
OTAN ομως περνας απο τα λιμανακια αρχιζει το παρτυ...το αμαξι ειναι καρφι το τιμονι δεν εχει καμια σχεση ακομα κ οταν πας παραπανω απ οτι παει ειναι εκει το τιμονι ουτε μποσικα ουτε τπτ..αν κ για μενα θελει πιο σκληρο ακομα :P
απλα περνεις φορα στριβεις το τιμονι κ αυτο ηταν τοσο απλα...εχεις χασει ολη την χαρα να μπαινεις με φρενα κτλ γιατι αν το κανεις αυτο θα δεις απλα οτι εχεις μπει πολυ πιο αργα απ οτι μπαινει το αμαξι
μεγαλη προσοχη θελει κ στο εσωτερικο τις στροφης κρασπεδα κτλ μεχρι να το μαθεις γιατι απλα ποιανει κατευθιαν ακουει κ μπαινει
το κακο ειναι οτι θες αλογα....
ακομα τα parada με τετοια αναρτηση δουλευουν πολυ καλυτερα απο τα pilot κ ας ηταν ετος 2005 χωρις πελμα κ 2007 με πελμα πολυ τα pilot
κριμα...
προσπαθησα να το ξεκολησω σε γνωστη αλανα...απαλα χειροφρενακια κ τιμονακια φρενακια δεν κανουν τπτ ενα αποτομο χειροφρενο με φερε μια σβουρα χωρις να χω χρονο να γυρισω να μαζεψω τπτ...οποτε το μην. το πηρα αμα φυγει εφυγε.....
|