Κοιταξτε τα χοντα σαν αυτοκινητα ειναι αρκερτα καλα και ποιοτικα μην ξεχνατε οτι μεχρι να βγουν τα λεξους ολοι τα θεωρουσαν ακομα και τα περιοδικα και ο εντυπος τυπος τα μερσεντες της ιαπωνιας ακομα και τα ευρωπαικα μοντελα ειναι ποιοτικα και αξιοπιστα αλλα το μοιονεκτιμα τους για τα ελληνικα δεδομενα ειναι οτι οντως δεν υπαρχει κακη εξυπηρετηση.ολες οι μικρες αντιπροσωπειες μπορει σε εξυπηρετισουν καλα στην συντηρηση του οχηματος η γενικη αντιπροσωπεια λιγο κολαει επισης απο ανταλλακτικα υπαρχει περισσοτερο η βασικη καλυψη αν χρειαστει κατι αλλο θα περιμενεις αρκετα .παραδειγμα στο honda civic που εχω ειναι το ιαπωνικο μοντελο χρειαστικε να κανω γενικη επισκευη φρενων λοιπον παραγγειλα 4 σετ λαστιχακια για τις δαγκανες των φρενων μου στοιχισαν γυρω στα 200ευρω σε τρεις μερες μου τα εφεραν απο αθηνα επισης χρειαστικε να αλλαξω στα πισω δικοφρενα ενα εμβολακι δαγκανας εκει με δαγκωσανε
δεν το ειχαν στις κεντρικες αποθηκες και το περιμενα εναμισι μηνα απο το βελγιο.Επισης θελω να τονισω οτι οι τιμες ανταλλακτικων της χοντα ειναι σε επιπεδο μερσεντες.