Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Μετα το Kia cee'd και το Hyundai i30 πλεον ! Και το punto sporting και το fabia ειναι ελαφρως πιο γρηγορα ! Για 1.4 μιλαω..! Ισως και τα Ibiza με τα 101 αλογα να ειναι πιο γρηγορα..
|
Άλλο το δυνατότερα, και άλλο το γρηγορότερα. Μπορεί τα κορεάτικα με 109 άλογα να είναι (ελαφρώς) πιο γρήγορα από Auris 1.4, αλλά από την Corolla E12 που είναι πιο ελαφριά δεν είναι πιο γρήγορα. Όχι ότι είναι πολύ πιο γρήγορο το κορόλλα, αλλά σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να μένει πίσω. Αυτό το λέω και με σύγκριση μετρημένων επιδόσεων από περιοδικά(όπου είμαστε λίγα δέκατα μπροστά από στάση και ακόμα περισσότερα σε ρεπρίζ), αλλά και μετά από test drive που έκανα στο i30, όπου πήγαινε ικανοποιητικά, αλλά σε καμια περίπτωση καλύτερα από το corolla μου. Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι βγάζουν το ceed πιο γρήγορο από i30. Τώρα για fabia και ibiza δεν ξέρω, αλλά και πάλι με 0-100 12" και εμείς λίγο πάνω από 11" λίγο χλωμό το βλέπω να μας περνάνε. Για τα sporting θα σου απαντήσω όταν με αξιώσει ο Θεός να τα στήσω με τον αδερφό μου που έχει το 95άρι... Πάντως από επιδόσεις μετρημένες είναι μπροστά λέει το σπόρτινγκ 1 δέκατο στα 100, αλλά μέχρι τα 160 1-2" έχει περάσει η κορόλλα, αλλά μέχρι να δοκιμάσω δεν ξέρω...