Να πω και δύο λόγια όσο αφορά στο συμβάν με τον Νίκο(Μπορμπόκης)
Πολλοί μάλλον έχουν παρανοήσει την έννοια trackday. Και τις περισσότερες φορές είναι οδηγοί οι οποίοι δεν έχουν ξαναμπεί σε πίστα.
Trackday δεν είναι αγώνας!!! Trackday σημαίνει μπαίνω στην πίστα να πάρω την αίσθηση του να οδηγώ σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να δω την συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου σε κάποιες καταστάσεις και περισσότερο να δω τις αντοχές μου σαν οδηγός.Τους χρόνους μπορείς να αρχίσεις να τους κοιτάς αφού έχεις κάποια εμπειρία αλλά και πάλι δεν είναι το πρωταρχικό. Προσωπικά είπα στον Νίκο και μιλώντας μόνο γι αυτόν, οτι έκανε λάθος που παρασύρθηκε και δεν έδειξε υπομονή. Είναι κρίμα που συνέβει αυτό το περιστατικό την στιγμή μάλιστα που ήταν και στο γύρω για να μπούμε στα πιτς.Τέτοιες κοκορομαχίες και εγωισμοί μόνο κακό φέρνουν.
Να πω και για την προσωπική μου εμπειρία σε σύγκριση με πέρυσι.Απλώς με την τοποθέτηση της ανάρτησης και των αντιστρεπτικών το αυτοκίνητο έχει μεγάλη βελτίωση και παρόλο που η πίστα αν και βρεγμένη σε μερικά κρίσιμα σημεία, η διαφορά σε αίσθηση η οποία αποτυπώθηκε και στο χαρτί είναι όντως μεγάλη.Ελπίζω του χρόνου αν όλα πάνε καλά να υπάρχει και ακόμα περαιτέρω βελτίωση στον τομέα του κινητήρα.
Να πω επίσης οτι συναντηθήκαμε και γνωριστήκαμε με τον Γιώργο(tsaftsouf) που είχε έρθει με άλλα παιδιά από τον Βόλο.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|